2777
2789
عنوان

وام ودیعه مسکن

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 20 پست
نه بالاترگفتم وام مسکن ملی پارسال شهری ۵۰۰ بودو۲میلیاردپس میگرفتن ماکه ناچارشدیم ثبت نام کنیم .خداکم ...

وام مسکن ملی نمیدونم چیه . پارسال رییسی ک اردیبهشت  از دنیا رف همون بی دولتی بوده و بانکا جولان میدادن.وگرنه وام ودیعه رو زمان رییسی هجده درصد میدادن 

وام مسکن ملی نمیدونم چیه . پارسال رییسی ک اردیبهشت از دنیا رف همون بی دولتی بوده و بانکا جولان میدا ...

نه بابااسمش اینه وگرنه دوسه برابرمیگیرن 

چندتاازاقواممون هم سال قلش ثبت نام کردن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابااسمش اینه وگرنه دوسه برابرمیگیرن چندتاازاقواممون هم سال قلش ثبت نام کردن

چی بگم .ولی بنظرم رییسی بیشتر میرسید تو این زمینه ها . همین طرح مسکن ملی الان خوندم ایدش رو اون زمان دادن شروع کردن یا دادن زمین رایگان ب کسایی ک فرزند میارن .هرچند ناقص موند کااراش.سر خواهرم هی زرشک میگف وام ازدواج چیه ما مجبوریم بدیم بعد هی کندتر میشد تا نوبتش برسه .دولت رییسی هرچی بود بهتر از این دولت بود .زمان تابستونشم برق قطع نمیشد ولی زرشک از زمستون استارت زد برقو قطع کرد  حالا بجز برق ابم ک قطع میکنن بهانشونم اینه یهویی یک ساله خشکسالی آمده .اصلا مشکل از بی عرضگی اینا نیس. 

چی بگم .ولی بنظرم رییسی بیشتر میرسید تو این زمینه ها . همین طرح مسکن ملی الان خوندم ایدش رو اون زمان ...

نه عزیزم خشکسالی خیلی وقته بوده .مااززمان رحانی تاحالاهرسال تابستون قطعی برق وآب داریم پس جدیدنیست 

واقعاآب وبرق نیست .ایران خشک شده

ولی قبول دارم تودولت شهیدرئییسی خیلی چیزابهتربود .طرح های جدیداومد 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤