2777
2789
عنوان

مگس ببفته توغذا

90 بازدید | 13 پست

بچه ها مامانم اینا رفته بودن دکتر منم گفتم پاشم واسه ناهار کو کوکو سیب زمینی درست کنم.داشتم کوکوها رو سرخ میکردم تو یکیش دیدم مگس افتاده اونا انداختم دور.اشکال نداره بقیشا بخورن من ک خودم دیگ دلم نمیکشه بخورم.خانوادم مریض نشن.حالم بهم خورد نمیدونم تو کدوم مرحله افتاده تو غذا.دلم نیومد بریزم دور گفتم حالا گشنه میان چ کنم بنظرتون😖🤮

شاید موقعی که مخلوط میکردی افتاده داخلش

دیگه اون کثیف شده🤢🤢🤢

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خودم ک نخوردم ولی دیگ صداشم در نیوردم😶

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خانوادتو مریض میکنی میزاری کنارااا

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

تا الان ک خوبن خداروشکر چیکارکنم گشنه از دکتر اومدن دیگ وقتم نبود چیزی درست کنم.😅

خب یه فلافل سفارش میدادی ب بیچاره ها

حیفم اومد اونهمه رو بریزم بره 😁🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

یکی اینجا گفت تو چایی مگس افتاد برداشتمش بعد چای روخوردم👺

🤢🤢🤢🤮

ینی من از ظهر همش تو مخمع.اونا داشتن میخوردن من عوقم گرفتع بود پاشدم رفتم بیرون.الانم همش عذاب وجدان دارم.

ایندفعه که گذشت کلی از دفعات بعد دیگه غذارو بریز دور. عامل خیلی از انگلا همین حشراتن. یه چیزاییو بای ...

اره واقعن.من خودم حساسم ولی دیگ وقت نبود گشنه هم بودن صداشا در نیوردم گفتم بذار بخورن ایشالا هیچی نمیشه