2777
2789

بخاطر حقوقی که کسر میکردن استعفا دادم 

به روز بعد فهمیدم یه بدهی افتاده گردنم نمیدونم چیکار کنم 

( یه چیزی رو گم کردم به ازرش تقریبا ۹۶ م تومن ) 

با صاحبش صحبت کردم کم کم بهش پس بدم اونم میشناخت منو میدونست عمدی نبوده قبول کرد ماهی ۹۵۰۰ تا ۱۰ بهش بدم حداقل ( حقوق کارم ۱۱ بود ) 

الان حتی اون ۹۵۰۰ رو هم ندارم در حد ۲۰ پس اندازم بود فروختم بهش دادم ۷۰ ت مونده 

توی فروشگاه کار میکردم اینقد سرپا موندم مردم واقعاا

بنظرتون برم به لاین ارابشگری یاد بگیرم ؟ اگه اره چه لاینی ؟ چقدر هزینه اولیه میخواد ؟ چقدر طول میکشه به ذرامد برسم؟

یا برم باز اگهی نگاه کنم یه کار همینطوری پیدا کنم مثل قبلی

سرکار خیلی توهین شنیدم نپرسین چرا استعفا دادی فلان حق نشستن نداشتیم حتی ۷٫۸ ساعت سرپا 

آره تو دیوار بگرد ان شاالله باز کار خوبی پیدا کنی 

اون بدهی مربوط به صاحبکارته یا کسی دیگع؟

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایشگری خیلی طول میکشه به درامد برسی دوست من دوسال رفت همه لاینارو یاد گرفت ولی الان پورسانتی حقوق انچنانی نداره ،بنظرم چون وضعیتت اینطوریه و بدهی داری فعلا برو یه کاری مثل کار قبلیت پیدا کن بعد یواش یواش اگر دوست داری برو ارایشگری

کار تو فروشگاه واقعا عذابه ولی ای کاش یه کار پیدا میکردی بعد میومدی بیرونامیدوارم مشکات حل شه گلم

جانم اصلا قصدشو نداشتم اون روز کامل قهوه ایم کرد منم گفتم بسه دیگه نمیمونم اینقد خسته میشدم نمیتونستم بیدار بمونم اگهی ببینم