2777
2789
عنوان

دعوت پدرشوهرم برای شام⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 5918 بازدید | 143 پست
بابا ایووووول حسابی حسابی حسابی بهتون خوش بگذره گلم انشاالله همیشه خوشبخت بمونید

فدات بشم، والا نمیخواستم براش کادو بخرم، بعد اونم خریدم، تقریبا ۱۵ میلیون شد... 

ولی بیشتر بخاطر این هزینه کردم که شب رو کنار هم باشیم🤦😍

مخصوصا برای ماساژش🤣🤣چون هم خودم تاحالا نرفتم و خیلی دوست داشتم بیینم چیه، هم اینکه شوهرم روزانه ۱۲ ساعت سخت کار می کنه بنظرم خیلی میچسبه بهش... 

تازشم فکرشو بکن، لحظه ورود ولکام درینک داریم، بعد عکاسی، بعد شام، بعد ماساژ، بعد حموم، بعد درست کردن موهامون، بعد جشن بالکن و بعدم میفرستنمون تو اتاق و... 👻💜🔞🤣

بعدم صبح صبحانه میخوریم و تمام

خیلی عاشقانه تره ها خلاصه گفتم

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه باشم ، جشن دو نفری رو همون شب ِتولد میگیرم

چند روز بعد که مادرهمسرم برگشتن ، یه جشن خانوادگی میگرفتم با حضور پدر و مادر خودم وپدر و مادر همسر

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

ماساژ وی ای پی یعنی چی ؟

من خودم نرفتم ولی چیزایی که گفتن رو میگم: 

تو یک اتاقیم، بینمون پرده هستش، ماساژور ها مارو نمیبینن ولی ما همدیگه رو میبینیم. 

با روغن مخصوص ماساژ شروع میشه+با سنگ داغ+بادکش و... 

بعدم برامون نوشیدنی سرد میارن و میرن مرحله بعدی که پدیکور پا هستش، بعدشم میریم حموم تزیین شده دونفره همزمان، باز برامون نوشیدنی میارن، موهامون رو درست می کنن و... ـ

فدات بشم، والا نمیخواستم براش کادو بخرم، بعد اونم خریدم، تقریبا ۱۵ میلیون شد... ولی بیشتر بخاطر این ...

وای چه قشنگ میشه بگی کدوم هتله؟ و اینکه کدوم شهرین؟خیلی خوشم اومد میخوام بدونم تا بعدا اگه شرایطش پیش اومد ماهم بریم

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم نه چون خواهر شوهرت اینا بفهمن ناراحت میشن که چرا وقتی ک اونا رفتن گرفتی و تنها پدرشوهرت و دعوت ...

عزیزم من ۱ ماه پیش این هتل رو رزرو کردم، چون هتل بوتیک بود و پک وی ای پی بود... 

تولد همسرمم ۱۸ ام هستش ولی برای سورپرایزش زودتر اتجام دادم... 

مادرشوهر اینا یهویی رفتن

فدات بشم، والا نمیخواستم براش کادو بخرم، بعد اونم خریدم، تقریبا ۱۵ میلیون شد... ولی بیشتر بخاطر این ...

کجاست هتل . 

بخواییم بگیریم چی باید بگیم ؟

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
من عااااااشق ماساژ وی ای پی شدم زدم نت در موردش خوندم عااااالی بوداسی خوش بگذرههههه گلم

فدات بشممم، من خودم خیلی ذوقشو دارم😅

اخه تاحالا نرفتم، همه میگن خیلی کیف میده... 

بیشتر بخاطر حس و حال عاشقانه ای که خلق میکنن اینجارو رزرو کردم

وای چه قشنگ میشه بگی کدوم هتله؟ و اینکه کدوم شهرین؟خیلی خوشم اومد میخوام بدونم تا بعدا اگه شرایطش پی ...

هتل بوتیک ارسی تبریز، خود پک ۷/۵٠٠ بود ولی من چیزای بیشتری خواستم برای همین گرون تر شد

فدات بشممم، من خودم خیلی ذوقشو دارم😅اخه تاحالا نرفتم، همه میگن خیلی کیف میده... بیشتر بخاطر حس و حا ...

شوهرت ناراحت نشه ی وقت

چون شوهر من ی اخلاقی داره 

دوست نداره کسی از عاشقانه ها یا روابطمون با خبر باشه

مثلا افراد همون هتل 

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟