2821
2789
عنوان

خرید اینترنتی مانتو و لباس

174 بازدید | 22 پست

سلام بچها از چه پیج های معتبری لباس خریدین که‌هم کیفیتشون خوب باشه هم قیمتاشون و هم جنساشون و اینکه زود برسه؟ لطفا معرفی کتید

میگن ونوس مد خوبه خرید داشتین یانه

درحقم از ته دلتون دعا کنید میگن دعای دیگران درحقت میگیره دعاکنید من هم ازدواج کنم ازدواج خوب و نیک و خوشبختی 🙏🏻یک حمد و صلوات

لایکم میکنی عزیزم؟

چشم

درحقم از ته دلتون دعا کنید میگن دعای دیگران درحقت میگیره دعاکنید من هم ازدواج کنم ازدواج خوب و نیک و خوشبختی 🙏🏻یک حمد و صلوات

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم چرا تایپیکای من کسی نمیاد جواب بده🥲🖤

ونوس خرید داشتم ولی فکر نکن دوروزه میرسه ونوس ایواز

ایواز پلاس  و ونوس مد خوبه کیفیتش و‌جتساش ؟چند روزه میرسه؟ چع موقع خرید کردی تازه بوده؟

هاتلی هم خرید کردم زودرسیدنش بد نیست

کیفیت و ایناش خوبه میشه ایدی اینستاشونو بدین

ایواز پلاس و ونوس مد خوبه کیفیتش و‌جتساش ؟چند روزه میرسه؟ چع موقع خرید کردی تازه بوده؟

ونوس تقریبا بهار بود.ولی حضوری شلوار ازش گرفتم شلوارش قشنگه جیناش.ولی مانتو شومیز گرفتم باورت میشه چند بارشستم برام بلوز شده

هیبا. آی بولک. الینور

کیفیت و‌جنسا خوبه؟ چه موقع خرید کردی تازه بوده؟

ونوس تقریبا بهار بود.ولی حضوری شلوار ازش گرفتم شلوارش قشنگه جیناش.ولی مانتو شومیز گرفتم باورت میشه چ ...

اع ابرفت دارن؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز