2777
2789

به نام خــدای مهربــون 🌸

از نظر قرآن منتظر واقعی کیه؟

فرق ما با برادران یوسف چیه؟

🥀همون هایی که مذمتشان می‌کنيم...

همون هایی که یوسف رو رها کردن

و او با دلی شکستـ💔ـه از برادرانش 

که بهش بی وفایی کردن

تو زندان تنها موند 

🍃راستی چند ساله که مهــدی ما در این تنگنا دنیا به سرمیبره؟!😓

یادی از او میکنیم؟!

برای رهاییش چه کار کردیم؟

کجاست فریادهای استغاثه مون برای فرج؟

آیا معنی انتظار یعنی دست رو دست گذاشتن؟!

و تماشگر بودن؟!

❌هرگز...

یه منتظر تو این ایام مدام در حال خود سازی و آماده شدنه..و

دیگران رو با امام زمان آشنا میکنه... ☑️

❓اگر سوالی در مورد مهدویت دارین بپرسین🥰

✍️با نوشتن یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک در ثواب تاپیک سهیم باشیم ❤️

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

🌿 قدم هایی برای هم مسیر شدن با امام زمان ( عج)

منتظر واقعی کسی نیست که فقط نام امام را زمزمه کند،

بلکه آن کسی‌ست که خودش را و دنیایش را برای آمدن او مهیا می‌سازد.

در مسیر انتظار، این گام‌ها می‌تواند ما را به امام نزدیک‌تر کند: 

۱_  پاک شدن از گناه : 

دل آلوده، جایگاه حضور او نیست. باید چشم، گوش، زبان و رفتارمان را تطهیر کنیم.

۲_ انجام واجبات و ترک محرمات : 

منتظر، در بندگی خدا جدی‌ است. نماز اول وقت، حجاب، صداقت، احترام به والدین و دوری از گناه، گام‌های اساسی‌اند.

۳_ ساختن اخلاق مهدوی :

صبور باش، مهربان باش، راستگو و متواضع… امام، یارانش را از میان نیک‌سیرتان برمی‌گزیند.

۴_ فهم عمیق و بینش روشن : 

مطالعه، شناخت حق و باطل، و بصیرت در زمانه‌ی فتنه، نشانه‌های منتظران آگاه است.

۵_گسترش خیر و عدالت : 

منتظر، فعال و مسئول است. در خانه، جامعه، فضای مجازی و هر جا که هست، تلاش می‌کند عدالت، صداقت و نیکی را رواج دهد.

۶_ پیوند قلبی با امام 

دعای ندبه، زیارت آل یاسین، ذکر «اللهم عجّل لولیک الفرج» فقط کلمات نیستند؛ تمرین دلتنگی‌اند...

۷_ ایجاد فضای مهدوی در خانه و اطراف : 

خانه‌ای که در آن یاد خدا و امام زنده باشد، خانه‌ی نور است. با محبت، احترام، و یاد امام، دل‌ها را آماده کن

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

منتظر واقعی : 

منتظر واقعی، کسی است که فقط چشم‌به‌راه نمی‌ماند،

بلکه با دل پاک و عمل صالح، خود و جامعه‌اش را برای ظهور آماده می‌کند.

او عدالت را می‌جوید، مهربانی را در زندگی جاری می‌سازد،

و با امیدی زنده، نور ایمان را در دل‌ها می‌افروزد.

منتظر، چراغ راه ظهور است و هر قدمش، نزدیک‌تر شدن به وعده الهی.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق الحسین علیه السلام 🤲💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منتظران مهدی موعود چگونه آماده می‌شوند؟

۱. پاک شدن از گناه و داشتن زندگی سالم
۲. عمل به واجبات و رعایت اخلاق نیک
۳. تلاش برای کمک به دیگران و گسترش عدالت
۴. یاد خدا و امام در دل، با دعا و ذکر مستمر
۵. فعالیت مثبت در اجتماع و فضای مجازی برای امید و روشنگری

تو با این تلاش‌ها، چراغ راه ظهور را روشن می‌کنی 😍
 این مسیر، راهِ منتظران واقعی است.🥰🌺💚

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

#سلام_امام_زمانم ♥️

#صَبَاح_اَلْخَيْر_یا_صاحِب_الزَّمان ☀️

مےگفت:‌هروقت ،

دلت‌برا؎امـآم‌زمآنت‌تــَنـــگ‌شد،

زیآرت‌آل‌یـــآسین‌بخون؛

انگارامآمت‌داره

باهآت‌حرف‌مےزنہ..♥️!"

امام‌زمان‌قلبم♥︎

🕊[ یـااباصالـح‌المہــدے]🕊

السلام علیک یا صاحب الزمان و یا شریک القرآن 💚

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

┉┉┉•••◂ 𖦹🌸🌤️🌸𖦹▸•••┉┉┉

#دعای_سلامتی_امام_زمان_عج

🌸✨️ܢِ̣ܢܚـــܩِ ߊ‌ܠܠّܘر ߊ‌ܠܝرَحܩَـــࡍِ߭ ߊ‌ܠܝرَحࡅ࡙ــــܩ✨️🌸

🌺اَللّهُمَّ🌺

🌼کُنْ لِوَلِیِّکَ🌼

🌺الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ🌺

🌼صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلی آبائِهِ🌼

🌺فی هذِهِ السّاعَه وَفی کُلِّ‌ساعة🌺

🌼وَلِیّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراًوَدَلیلاً🌼

🌺وَعَیْــناً حَتّــی تُسْـــکِنَهُ أَرْضَـکَ🌺

🌼طَوْعـــــاً وَتُمَتِّـــــعَهُ فــیها🌼

🌺طَــــویــــــلا.🌺

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ

🌹آقای مـن ...🌹

بدون تو چقدر درد بى دوا دارم

بدون تو چه بلاها كه آمده به سرم

هميشه دست نوازش تو مى كشى به سرم

هميشه خوبى و من هم هميشه دردسرم

💕بِنَفْسى أَنْتَ مِنْ مُغَیَّبٍ لَمْ یَخْلُ مِنّا 💕

🌺الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِين🌺

🔵❗️شعری که همیشه امام صادق علیه‌السلام زمزمه می‌کرد:

💟لِكُلِّ أُنَاسٍ دَوْلَةٌ يَرْقُبُونَهَا

وَ دَوْلَتُنَا فِي آخِرِ الدَّهْرِ تَظْهَرُ

🔸هر گروهی از مردم دولتی دارند که چشم به راهش هستند،

دولت ما اهلبیت هم در پایان دنیا (به دست حضرت مهدی علیه‌السلام) محقق خواهد شد.

📚امالی صدوق، ص ۴۸۹.

📚روضة الواعظین، ج۱ ، ص۲۱۲.

..

مهدی جان!

باورمون اینه !

از ته قلبمون بهش اعتقاد داریم!

که فقط شما وَ فقط شما 

میتونین جهنمی رو که 

آدما توی این دنیا ساختن

ب بهشت تبدیل کنین...

دست خدا تویی و دلخوشم ب آمدنت ❤

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجـآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعـانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.

🌾❤️ مردی در اوج فتنه ها می آید ...❤️

آخرالزمان و در روزگاری که فتنه‌ها آشکار 

می‌شوند مردی به نام مهـ❤️ـدی خواهد 

آمد که بخشندگی‌هایش دلچسب و گواراست.

🕋  💫 يَكُونُ عِنْدَ انْقِطَاعٍ مِنَ الزَّمَانِ وَ ظُهُورٍ

مِنَ الْفِتَنِ رَجُلٌ يُقَالُ لَهُ الْمَهْدِيُّ عَطَاؤُهُ هَنِيئاً.

▪️ پیامبر صلی الله علیه و آله:

📚منتخب الأثر، ج۲، ص۷۳.

رسول اکرم صل الله علیه و آله فرمودند:

☀️وقتی امام زمان ارواحنا فداه ظهور کنند

آنچنان رفع ستم از ستم دیدگان میکند

که اگر حق کسی زیر دندان کسی باشد 

آن را میگیرد و به صاحب حق باز می‌گرداند 🌻

📚 دوران رهایی صفحه ۳۱۰

امام زمان عج یعنی:  یعنی عصاره تمام انبیا

خدمت به او، کار کردن برایش ، نشر مناقبش ،گسترش فضائلش ،آن هم در عصر غیبتش ،گوهری ناشناخته است و فردای قیامت در حسرت آنیم که چـــرا یک قدم بیشتر می توانستم و بر نداشتیم ...!

|آیت‌ الله‌ وحید خراسانی|🌹

..

میگن :

وقتی یه چیزی رو واقعا بخوای

تمام عالم دست ب دست هم میدن که

تو رو ب خواسته ات برسونن!

از محیط و شرایط گرفته

تا ذهن خودت!

نمیدونم با اینکه

این همه خوبی شنیدیم

از زمانِ بودنِ با تو؛

چرا هنوز اونجوری نخواستیمت که

همه ی عالم دست ب دست هم بدن

تا تو برگردی عزیز دلم! 💔

.

#مهدی_جان(سلام الله علیه)

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج