2777
2789
عنوان

فرق ما با اون هایی که مذمتشون میکنیم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 14314 بازدید | 1571 پست

#سلام_امام_زمان‍م 🖤

▪️وارث خون خدا و پسر خون خدا

به خدا خون خدا منتظر توست بیا

▪️صبح هم منتظر صبح ظهور تو بوَد

روز ما و شب ما منتظر توست بیا

▪️بر سر گنبد زرین حسین بن علی

پرچم کرب و بلا منتظر توست بیا

✏️امام باقر علیه السلام فرمودند :

مَنْ أَدْرَكَ أَهْلَ بَيْتِي مِنْ ذِي عَاهَةٍ بَرَأَ وَ مِنْ ذِي ضَعْفٍ قَوِيَ.

❇️هر کس امام مهدی علیه السلام را درک کند 

اگر مریض باشد سالم میشود 

و کسی که دارای ضعف و ناتوانی است قوی میشود 

در زمان ظهور بیماری ها ازبین میرود..🪷

📚 بحارالانوار جلد۵۲ صفحه 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی باشیم و نباشیم!

هر چی داشته باشیم و نداشته باشیم!

این دنیا میگذره و تموم میشه...

توی این دنیای فانی و گذرا

که هیچی توش ثبات نداره

دلخوشیمون ب اینه که

تو رو داریم

عزیز دلم!

گوشه ی چشم تو از ملک جهان ما را بس!

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

#مهدی_جان (سلام الله علیه)

#عزیز_دلم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

✨  ﷽✨

#دعــاےفــــــــرج 😍

🌱 اِلهي عَظُمَ الْبَلااءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ

وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ

واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛

🌱 اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم

فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛

يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛

يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛

🌱 الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛

يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين 🌱

#اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج_بـحق_خـانــم_زینـب_کـبرےســـلام‌اللّه‌علـیها...

🌱 دعـــاےســلامتےمــولامــون 😍

🌱 اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا🌱

#اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج_بـحـق_خانـم_زینـب_کــبرےسـلام‌اللّه‌علـیها...

🌱 ســـلام بربــانوےدوعــالم 😍

🌱 اللّهمَّ صَلِّ عَلیٰ فاطِمَةَ و أبیها و بَعْلِِها وَبَنیها و السِّرِّ الْمُسْتَودَعِ فیها بِعَدَدِ ما أحاطَ بِهِ عِلْمُک🌱

🌱 اللهمَّ صلٍّ علی مُحَمّدوآل مُحَمَّدوعــَـجـِّل فَرَجَهُم 🌱

🌱 مــــولاےمـــن❤️

تنـــهاوارث پــیامبرﷺ

بــودنت هــدیه ایست که هــر روز از دلم رو نـمائی مــۍشود با یـــك #ســلام تازه...

عــطر تــازه گـی را به تـکرار هـایمان بــرگردان🌱

🌱 السَّلامُ علیڪَ یا بقیَّةَ اللهِ

یا اباصالحَ المَهدي یا خلیفةَالرَّحمن و یا شریڪَ القران

ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ سیِّدے و مَولاے الاَمان الاَمان 🌱

🌱 الْسَلاٰمُ عَلَيْكَ يَا أبا عَبْدِ اللهِ وعلَى الأرواحِ الّتي حَلّتْ بِفِنائِكَ ،  عَلَيْكَ مِنِّي سَلامُ اللهِ أبَداً مَا بَقِيتُ وَبَقِيَ الليْلُ وَالنَّهارُ ، وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهْدِ مِنِّي لِزِيَارَتِكُمْ ،السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ.┄‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌱

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎

#یاایهاالعزیز  #سلام_یامهدی

عُمرمان‌رَفت‌به‌تِکرارِنَبودن‌هایت❤️‍🩹

غِیبتت‌سَخت‌شدازدَست‌مُسلمانی‌مَا

●ياأيّهاالعزيز...

●در التهابِ زمین؛...

○در اضطرابِ زمان؛یادِشما

●چتر امان من است

○زیر باران دردها...

این‌تَرک‌خُورده‌دلم‌وحَشت‌آن‌رادارد

که‌بِمیردونَبیند‌پسر‌زَهرا‌را.🥹.

اَلْلّهُمَّ‌عَجِّلْ‌فَرَجْ‌اِلامام‌اَلغَريب

❣سلام_امام_زمانم❣

درد درمان مےشود 🌺🍃

با ذکر يا مهدی مدد

سخت آسان میشود

با ذکر يامهدی مدد

بس کہ آقايم غريب است

و ندارد ياوری

چشم گريان میشود🌺🍃

با ذکر يا مهدی مدد

#العجل‌مولای‌غریبم🌺🍃

#اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ

#اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانْصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ  .

سوره بقره 🌱

پروردگارا، به ما صبر و استواری بخش و ما را ثابت قدم دار و بر شکست کافران یاری فرما.

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

⚪️چه کار کنیم کبوتر دعای فرج، توی قفس گناه حبس نشه؟🕊️

▫️امام رضا علیه السلام می‌فرمایند:🌱

💬 هرکس نمی‌تواند كارى كند كه به سبب آن گناهانش زدوده شود بر محمّد و آلش بسيار صلوات بفرستد؛

زيرا صلوات، گناهان را ريشه‌كن می‌كند.

🔸مَنْ لَمْ يَقْدِرْ عَلَى مَا يُكَفِّرُ بِهِ ذُنُوبَهُ فَلْيُكْثِرْ مِنَ الصَّلَوَاتِ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ فَإِنَّهَا تَهْدِمُ الذُّنُوبَ هَدْماً ...

📚امالی صدوق، ص۷۳.

با صلوات زیاد گناهانمان را پاک کنیم تا دعاهایمان برای تعجیل فرج، بهتر مستجاب شود. 🤲

اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَ الْجانِّ 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ

وَ أَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ

💚🍃💚🍃💚🍃💚🍃💚🍃🍃💚🍃

#سلام‌مولای‌من

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 💐

❤️ انتظاریعنی.....

رضایت امام زمان عجل الله سبب رضایت خدا

در عصر غیبت سیره منتظران ظهور باید به گونه ای باشد که زمینه ظهور و رضایت حضرت رابه دنبال داشته باشد.

در عصر غیبت حضرت، منتظران و یاران و دوستداران امام علیه السلام، با دوری از گناه و معصیت و اعمال نیک صالح و اطاعت از دستورات دین می توانند رضایت و خشنودی امام_زمان علیه السلام را به دست اوردند.

و رضایت امام علیه السلام رضایت الهی نیز است.

در مهمانی وقتی شربت، شیرینی و شکلات به بچه های مودب و با تربیت تعارف می شود، پیش از آنکه چیزی بردارند، به پدر نگاه می کنند و از نگاه او می فهمند که چیزی بردارند یا نه؟

ما نیز نباید به هیچ کاری اقدام کنیم، جز آنکه بدانیم رضایت امام زمان(عجل الله فرجه) در آن است؛ چون رضایت او، رضایت خداست.

📚 تمثیلات مهدوی؛ حجت‌الاسلام قرائتی

خدایا ما را از یاران حقیقی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف قرار بده.

#اللهم‌عجل‌لولیڪ‌الفرج

#امام_زمان

#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج

تنها گوشه‌ی امن عالم است

آغوشت!

پناهگاه من باش 

که سخت 

بی پناهم

مهدی جان ...💔

یا فارس الحجاز ادرکنی

💠 امام صادق علیه السلام فرمودند:

⛅️چگونه خواهید بود اگر در حالی واقع شدید 

که امامِ هدایتگر و نشانه آشکاری، دیده نشود؟

که از آن حیرت و سرگردانی نجات نیابد. 

مگر کسی که دعای غریق را زیاد بخواند☀️

➖️یکی از اصحاب گفت: به خدا سوگند این 

بلا است  ، پس فدایت شوم در آن هنگام 

چگونه رفتار کنیم❓️

حضرت فرمودند:  پس هرگاه آن اخرالزمان 

را درک کردید بر اعتقاد خود استوار بمانید تا موضوع برایتان روشن شود و امر خداوند فرا رسد.🌻

دعای‌غریق👇🏻

🌹یا اللَّهُ یا رَحمنُ یا رَحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِکَ 🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

برای امام زمانم چه کنم؟

#هیچکس_به_من_نگفت

که شما مهربان ترین فرد عالم هستید؛ هزار بار مهربانتر از مادر و قتل و کشتار از روش شما به دور است. مگر نه این است که قرار شده بر سیره و روش جد بزرگوارتان رسول مهر و رحمت عمل کنید(1) که در فتح مکه، با اینکه قدرت داشت، از همه گذشت از همان کسانی که او و یارانش را آزرده بودند.

مگر نه این است که شما خود را رحمت گسترده الهی معرفی کرده اید(2) و در دعای ندبه، همگی ما آن رافت و مهربانی و دعای خیر را از شما طلب می کنیم.(3)

من نمی دانستم که شما پدری مهربان، همدم و مونسی دلسوز و رفیقی خیرخواه هستید(4) و چقدر دیر فهمیدم که شما یار بی کسان، طبیب دردمندان، راهنمای گمشدگان و انیس غریبانی.

1- کمال الدین، ج2، ص122.

2- «السلام علیک ایها العلم المنصوب ... و الرحمه الواسعه». (مفاتیح الجنان، زیارت آل یاسین)

3- «…وهب لنا رافته و رحمته و دعائه و خیره…». (مفاتیح الجنان، دعای ندبه)

4- اصول کافی، ج1، ح1، ص225.

و من چقدر دیر دانستم که شما نمایانگر صفات خدایی؛ و مهربانی تنها یکی از صفات اوست، که در شما نور افشانی می کند.

من تازه شنیده ام که شما با غم ما غمناک و با شادی ما، شاد می شوی(1) و نسبت به ما از خودمان، مهربان تر و دلسوزتری و صلاح مرا بهتر از خودم می دانی و به سعادت و کمالم مشتاق تر از خودم هستی. کاش این مهربانی را از نوجوانی درک می کردم تا حال، دیگر قلبم انیس و مونسِ این غربت و تنهایی می شد.

1- بحارالانوار، ج26، ص140؛ منتهی الامال، ج2، 2869.

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

دعا  🌿

🥀دعا کافی نیست،برای امام زمانت کاری کن!

سعد بن عبیده که در کربلا حضور داشت،می‌گوید:

بزرگان کوفه در روز عاشورا روی تپه‌ای ایستاده بودند و با گریه می‌گفتند:

➖️ خداوندا ! نصرت و پیروزی خود را بر حسین علیه‌السلام نازل کن! 🤲

من به آن‌ها گفتم:

ای دشمنان خدا❗️چرا به جای دعا ، او را یاری نمی‌کنید❓️

رؤیاهای شیرین ما همگی لنگ مانده اند...💔

تصدقتان! 

ما به آرزوهایمان یک رسیدن، بدهکاریم...

بیایید و تحقق شیرین آرزوهایمان شوید.

السلام علیک یا ابا صالح المهدی (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف)

🍃أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج‌‌‎‌🍃