2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل غذا میخوردم  غذام کم میشد ولی ۲ الی،۳ ساعت بعد گشنم میشد یک کفگیر ی کفگیر هم میخوردم می دیدم قابلمه غذا رو تموم کردم نمیدونم دلیلش چی بود دیگه نخوردم ۷۳ بودم شدم ۷۷ 

سال ۱۳۹۶ بود دیگه هم لاغرنشدم توباردارهم بیشترشدم تااین که رژیم آش لاغری وآبغوره الان میخورم خیلی لاغرترشدم

من دارم میخورمدکتر تغذیه واسم نوشته کنارش رژیمتاثیر شدبد بگم کلا اشتهات ببندل ن ندارهولی خب یکم حرص ...

دکترچطوری تجویزکرده؟همون روزی۳تابعدصبحانه وناهار وشام؟

من اسلیم کوئیک.یه مدت مصرف کردم...در کنارش تغذیه ی درستی داشتم.اشتهام کم میکرد.هفته ی اول باید مواظب ...

من الان بااینکه یک روزویک شبه شروع کردم اشتهام کم شده.بعدغذامیخورم.من کسی بودم که به شددت نوشابه وشیرینیجات میخوردم.واصلاجلوی خودمونمیتونستم بکیرم.الان نوشابه تویخچاله اصلادلم نمیخاد بخورم😄کاکایو توکیفمه اصلادوس ندارم حتی یه گازبزنم.