2777
2789
عنوان

تولدهمسرچی بخرم

78 بازدید | 12 پست

سلام خانما تولدهمسرم‌نزدیکه چی براش بگیرم تولدمن پارسال رفته بودیه پالتوخریده بودش شام بردمون بیرون چون عزای پدربزگم بودش کیکی چیزی نگرفته بودش.

چندروزه پیش هم برام گوشی خریده بودش جهت سورپرایز البته گوشی قول داده بودش بخره برایکی دوماهه دیگه ولی خریدش حالامن چکارکنم براتولدش .

نظرخودم ساعت هوشمندهستش میگم یه چیز قیمتی بخرم ولی میدونم اونقدری دستش نیمکنه

دستبند نقره خوب یایخ زنجیر خوب نقره ولی اب طلاداده شده باشه زردباشه لطفایه چیزخوب نظربدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

_ ساعت مچی

_ عینک آفتابی

_ تیشرت، پیراهن، شلوار

_ ست ورزشی

_ کفش چرم، کتونی

_ کت، ژاکت، جوراب

_ کیف، کیف پول، جاکارتی، جاسوییچی

_دستبند، انگشتر، گردنبند، کلاه، کمربند

_ هندزفری، ایرپاد، هدفون، اسپیکر

_ پاوربانک، قاب گوشی

_ لوازم ورزشی باشگاهی

_ عطر، ادکلن

_ ریش تراش، سشوار

_ ست مراقبت پوست

_ ماگ، فلاسک

_ لوازم قهوه

_ جعبه ابزار و لوازم

_ کتاب، قاب عکس، تابلو

_ لوازم ماشین

_ ماساژور

_ ساز موسیقی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

گردنبند نقره

گردنبندنقره ابکاری طلاش توبازارهستش نمیدونید؟انگشترهم خیلی دوست داره نقره ولی کلی کلکسیون داره خیلی انگشترنقره قدیمی داره وبه این جدیدهاعلاقه ای نداره 

_ ساعت مچی_ عینک آفتابی_ تیشرت، پیراهن، شلوار_ ست ورزشی_ کفش چرم، کتونی_ کت، ژاکت، جوراب_ کیف، کیف پ ...

لوازم ورزشی باشگاهی هم جالبه چون ارادت خاصی به باشگاه داره .

ست ورزشی بلوز و شلوار واسه پیاده روی و مسافرتست چرم کیف پول و جاکارتی و جاسوئیچی و کمربندادکلن خوب و ...

داره ازاونچیزها.

ادکلن هم فقط دلارمیزنه وبیشترعطرمیزنه ست لوازم باشکاهی چطوره

داره ازاونچیزها.ادکلن هم فقط دلارمیزنه وبیشترعطرمیزنه ست لوازم باشکاهی چطوره

من چون خودم نقره رو دوست ندارم اینا رو پیشنهاد دادم طبق سلیقه خودم

شما هر چی که فکر میکنی خوشحالش میکنه براش بگیر

کیک باغ 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

براتولدش هم سه تاازدوستهای مشترکمون رومیخوام بگم کیک وشیرینی بیرون بگیرم شام خودم درست کنم یایه رستو ...

بنطر من عینک آفتابی اورجینال بخری خیلی شیکتره

و اون روز اگه دوستاتون هست برین رستوران 

وگرنه تنهایین خونه بگیر 

البته نظر من اینطوریه 

راسای تولدش مبارک 

منم این استند رو برای تولد مادرشوهر سفارش دادم با دو تومن پول 

قراره یکم دیگه درست کنه عکسش رو برام بفرسته من اینو سفارش دادم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید