2777
2789

الان ده روزه عقب افتاده هر دمنوشی بگین خوردم ولی نمیشم رابطه پر خطری هم نداشتم که بگم حامله ام وای خدایا خودت رحم کن خسته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ماه پیش پری نشدم ازمایش و تست و سونو دادم حامله نبودم فکر می کردم حامله م تازه باشوهرمم کلی دعواکردیم می گفت بچه نمی خوام باید سقط کنی به حرفش گوش ندادم در آخرش پریود شدم نمی دونم این دعوا واس چی بو😂😂

وای خیلی خندیدم😂😂😂😂😂😂😂😂 منم نمیدونم چرا اینجوری لامصب

شما یه تست بده ببین وی میشه مال من شکر خدا منفی بود وای خیلی خوشحال شدم خیلی بده شوهرت بچه نخواد و بچه دار شید  بخ قول شوهرم فعلا سفرعای دو نفرع نرفتیم زوده😂

شما یه تست بده ببین وی میشه مال من شکر خدا منفی بود وای خیلی خوشحال شدم خیلی بده شوهرت بچه نخواد و ب ...

حالا از شانس گند من شوهرم بچه میخاد من نه اون روز میگه برای چی دمنپش میخوری همش نکنه حامله ای میخای سقط کنی 😐😐😐😐 الکی گفتم کلسترولم بالاس