2777
2789
عنوان

اون کلیپی که وایرال شده از خانمی که

360 بازدید | 19 پست

از بهزیستی رفته.بعد چند سال بچه گرفته رو دیدید؟بنظرم خیلی قشنگ میشد.همه ی زوج هایی که نینی دار نمیشن.روابط خانوادگی خوبی دارن...برن پدر مادر این بچه ها بشن....شاید بگید،هرکسی دوست داره بچه خودشو بزرگ کنه...ولی من میگم.شاید یکی از حکمت های بچه دار نشدنشون همین باشه.که پدر مادر یه بچه ی یتیم بشن بهش عشق بدن.🌱...

حدیث داریم کسی که سرپرستی یه یتیم به عهده میگیره بهش عشق میده...با پیامبرخوبی ها💚هم نشین میشه...چی ازین زیباتر💖

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

بعضی ها براشون مهمه بچه از خودشون باشه و دید مثبتی به این طفلکی ها ندارن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آره دنیا قشنگتر میشه. خدا به همه بچه بده ولی اگر نشد بهمون این اراده رو هم بده که دنیای یه بچه رو زیبا کنیم...

ممنون میشم تاپیک اخرم نظر بدی 

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه ولی خب خیلی هابه خاطراین قبول نمیکنن چون میترسن بچه که بزرگ شدبره سراغ پدرومادرواقعیش یابعدازچندسال پدرومادرواقعی برگردن وبچشونوبخوان 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خیلی خوبه ولی خب خیلی هابه خاطراین قبول نمیکنن چون میترسن بچه که بزرگ شدبره سراغ پدرومادرواقعیش یابع ...

قوانین عوض شده...کسی که سرپرستی کودک میگیره.از دادگاه..امکان گرفتن بچه ازش به حداقل رسیده....من فکر میکنم...اگه اون بچه واقعا با عشق محبت بزرگ بشه..هیچوقت پدر مادری که بزرگش کنند.ول نکنه بره سراغ پدر مادری که رهاش کردن

اره خیلی کار قشنگیه ولی به درد کسایی میخوره که خیلی عاشق بچه باشنمن میدونم بچه خودمو به زور گردن میگ ...

سعی کن واسه بچه ی خودت .عالی باشی...خیلی ها پدر مادر دارن..ولی آرزوشونه پرورشگاهی باشن.

بعضی ها از این میترسن که اون نوزاد حاصل روابط

نامشروع باشه

به همین دلیل نسبت به نوزادانی که پدر و مادر مشخص ندارن گارد دارن 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
خواهر منم بچه دار نشد بچه آورد از بهزیستی ، ولی خیلی سخته ۴ ۵ سال رفتن اومدن

آره میدونم....بنظرم بهزیستی حق داره.این روند کند کنه.بخاطر مسائل....قاچاق کودک.اعضای بدنشون....

خدا به خواهرت همسرش عمر با عزت بده...🌱

قوانین عوض شده...کسی که سرپرستی کودک میگیره.از دادگاه..امکان گرفتن بچه ازش به حداقل رسیده....من فکر ...

آره درسته ولی خب خیلیاهم هستن که باوجوداینکه باعشق بزرگ شدن ولی بازدوست دارن برن پیش پدرومادرخودشون 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بعضی ها از این میترسن که اون نوزاد حاصل روابطنامشروع باشهبه همین دلیل نسبت به نوزادانی که پدر و مادر ...

خدا به اون بچه حق زندگی داده....اینطوری فکر کردن انصاف نیست....البته حق دارن...اما اون کودک گناهی نداره....بچه های زیادی بودن که از روابط نامشروع نبودن...اما زندگی خودشون پدر مادرشون به فنا دادن...بنظرم تربیت درست..بچه...عشق و علاقه.حرف اول میزنه...