2777
2789
عنوان

شهرستانی بودن

133 بازدید | 26 پست

دوستان من یک کلان شهر بزرگ هستم تقریباً (تهران نیست ولی جز چند شهر بزرگ ایران) 

بعضیا زنگ میزنن برای خواستگاری درباره اصالت خانوادگی میپرسن وقتی میگی شهرستان دیگه زنگ نمیزنن 

به نظرتون این رو مشکل میبینن؟

چون من حس میکنم با این موضوع هست مشکل دارند

حالا با مامانم حرف زدنا نه خودم من نشنیدم صحبتاشون دقیق 

ولی حسم میگه این موضوع براشون حساس هست نه؟؟؟؟

واقعاً نمیشه اینطوری قضاوت کرد به نظرم که بگی یکی شهرستانی هست و پس خانواده اش ممکنه با ما نسازه و ال و بل

کل فامیل ما شاغلن و شغل دولتی و کارمندی دارن و تحصیل کرده ان

کاری هم به زندگی هم نداریم

چه معنا داره ندیده نشناخته یکیو قضاوت کرد

مامانمم صاف و ساده میگه که اهل کجاییم البته نمیشه نگفت هم خب .....

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تهرانیا سوییچ پارتی و اینا دارنشهرستانی ها پاکن خب طبیعیه باهم نسازید

تهران نیستم که گفتم خو 😑😑🙄🙄🙄

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

مگه اونایی که زن میزنن خودشون کجا میشینن؟!

همین شهر ما هستن ولی احتمالا خودشون از نطفه اهل همین جا هستند ولی ما اطرافیم ...

اره تهرانیا سوییچ پارتی و اینا دارنشهرستانی ها پاکن خب طبیعیه باهم نسازید

چه ربطی داشت؟! همه جا همه جور آدم هست ، تازه آدم پاک و نا پاک نداریم ، ذات همه پاک و خداییه ، خدا به نیت همه آگاهه دوم اینکه ممکنه همون بد هم روزی توبه کنه.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
شاید خودشون رو در شان شما ندیدن

نه بابا ما رو در شأن نمیبینند وگرنه برای قضاوت خودشون باید ما رو ببینند خب

اسی اون ادماشما رو از کجا پیدا میکنن؟ چطور ممکنه از یه شهر دیگه زنگ بزنن بدون هیچ شناختی؟ من متوجه ن ...

وای عزیزم گلم من تو یه شهر بزرگ زندگی میکنم طرف مقابلم هم همینجا 

ولی من اصالتا از یه شهر کوچیک دیگه به اینجا اومدم

همین شهر ما هستن ولی احتمالا خودشون از نطفه اهل همین جا هستند ولی ما اطرافیم ...

خوب اونا دنبال بهونه میگردن یا شاید با شهرستان شما مشکل دارن بهتر که برن ، یه چیزایی سر زبونا میافته گاهی که درست نیست مثل همین خانوم که اومده تهرانیارو محکوم کرده، بعضیام مثلا میگن فلان شهرستان بدن و آدمای خوبی نیستن و ....

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
وای عزیزم گلم من تو یه شهر بزرگ زندگی میکنم طرف مقابلم هم همینجا ولی من اصالتا از یه شهر کوچیک دیگه ...

خب ازدواج سنتی این مشکلات هم داره.عیب نداره گلم امیدوارم بهترین ها بیاد سر راهت

خوب اونا دنبال بهونه میگردن یا شاید با شهرستان شما مشکل دارن بهتر که برن ، یه چیزایی سر زبونا میافته ...

نه شهرستان ما به بدی هم معروف نیست ...

آخه من تو شهرخودمون اگر برن بپرسن جز خاندان بزرگی هستم و تا الآن چیز بدی دربارمون نگفتن ولی مشکل اینه که اینجا تو این شهر غریب هستیم ولی با یه تماس  نمیشه به نتیجه رسید باید طرف رو ببینی خب 

نه بابا ما رو در شأن نمیبینند وگرنه برای قضاوت خودشون باید ما رو ببینند خب

خب همون بهتر که برن. کسایی که اینقد معیار هاشون سطحی و بی منطق هست معم. با آخرش گیر آدم درستی نمیفتن من خیلی ها رو دیدم