2777
2789

نمی‌دونم بی منظور یا با منظور منو نامزدم وقتی باهمیم و ی خانم داره رد میشه بدون استثنا به نامزدم نگا می‌کنه اصن خیلی حالم بد میشه دارم اعتماد بنفسمو میبازم دوستامم خیلی ازش تعریف میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از نظر خودم خیلی جذابه چون خب دوسش دارم ولی واقعا نمی‌دونم از نظر بقیه م اینحوریه یا نه

قطعا از نظر خودتون فقط جذابه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تاپیک بغلی خانمه داشت گریه میکرد که شوهرش زشته و هیشکی نگاش هم نمیکنه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
عزیزم نگاه کردن ک بخاطر جذابیت نیس حتما شاید دارن تو ذهنشون مقایسه میکنن یا هر چی در کل من حالم بد م ...

نمیشه چشم مردمو بست که 

مطمئنا اشتباه میکنی حالا گذری یکی اتفاقی نگاه میکنه همه همینجورین اینکه میگی همه خانوما نگاه میکنن این عجیبه

🤍🌱
نامزدتون محمدرضاگلزار هستند ؟!

عزیزم نیاز نیست طرف محمد رضا گلزار باشه من درک میکنم 

چون همسرمنم اینجوریه به شدت خوش چهره و خوش تیپه حتی خانوما به من چشم غره هم میرن 

البته بگم زنا جدیدا بدچشم شدن خیلی اکثرشون 

طرف باششوهررشه 

چش شوهرمنو مبیخواد دربیاره

نمیشه چشم مردمو بست که مطمئنا اشتباه میکنی حالا گذری یکی اتفاقی نگاه میکنه همه همینجورین اینکه میگی ...

عزیزم مرضم چیه اشتباه کنم نه شما منو می‌شناسی نه من شمارو که حتی بخوام پز بدم دارم از مشکلم میگم