2777
2789
عنوان

سال تحویل و مشکلات با خانواده شوهر

217 بازدید | 14 پست

با خواهرشوهرم و جاریم و برادرشوهرم قهریم. سال تحویل احتمالا شاید بریم خونه پدرشوهرم. شاید اونام باشن.اگه بودن بنظرتون باید چیکار کنیم؟ اصن بریم یا نریم؟ اگه بریم چیکار کنیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهمه قهرین؟  خوب آشتی کنید نمیشه تا ابد قهر موند که اینم بهترین فرصته که پدر و مادرشوهرت آش ...

یه خواهرشوهر دیگم دارم با اون قهر نیستیم 

پدرشوهرم اینا و خواهرشوهرم یبار خاستن آشتیمون بدن ولی اونا نخاستن. پدرش اینام دیگه اقدامی نکردن.

اینجا باهم روبرو نشین ی جادیگه روبرو میشی و استرسش رو همیشه داری پس برو اشتی کنین تموم بشه بره

نیلی جون پارسالم قهر بودیم روبرو شدیم خونه خواهرشوهرم پاشدیم سلام کنیم اونا راهشونو کج کردن و سلام نکردن. اصن تولد خوش نگذشت و ما سال بعدش دیگه نرفتیم تولد

نیلی جون پارسالم قهر بودیم روبرو شدیم خونه خواهرشوهرم پاشدیم سلام کنیم اونا راهشونو کج کردن و سلام ن ...

برو بی تفاوت باش شاید سال نویی اشتی کنن اگه هم نکردن بی تفاوت باشین

نیلی جون پارسالم قهر بودیم روبرو شدیم خونه خواهرشوهرم پاشدیم سلام کنیم اونا راهشونو کج کردن و سلام ن ...

وا چرا همچین میکنن؟

خودت رو کنار نکش چرا شما خونه پدر شوهرت نری؟ خوب اونا اگه سختشونه نیان

میترسم سال نو رو بد شروع کنم با اونا. از یه طرفم نمیخاستیم تنها باشیم.نمیدونم والا. اختلافمون شدید ب ...

میدون خالی نکن نرفتن تویه مهمونی افسرده ت میکنه با شوهرت همان باش برا هم میوه پوشت بکنید بگید بخندید انگار اونا رو نمیبینی فقط برو حتما و آزی ب بعد همه ی مهمونیا رو برو و پررو باش نادیده بگیریدشون