با خواهرشوهرم و جاریم و برادرشوهرم قهریم. سال تحویل احتمالا شاید بریم خونه پدرشوهرم. شاید اونام باشن.اگه بودن بنظرتون باید چیکار کنیم؟ اصن بریم یا نریم؟ اگه بریم چیکار کنیم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجا باهم روبرو نشین ی جادیگه روبرو میشی و استرسش رو همیشه داری پس برو اشتی کنین تموم بشه بره
نیلی جون پارسالم قهر بودیم روبرو شدیم خونه خواهرشوهرم پاشدیم سلام کنیم اونا راهشونو کج کردن و سلام نکردن. اصن تولد خوش نگذشت و ما سال بعدش دیگه نرفتیم تولد
میترسم سال نو رو بد شروع کنم با اونا. از یه طرفم نمیخاستیم تنها باشیم.نمیدونم والا. اختلافمون شدید ب ...
میدون خالی نکن نرفتن تویه مهمونی افسرده ت میکنه با شوهرت همان باش برا هم میوه پوشت بکنید بگید بخندید انگار اونا رو نمیبینی فقط برو حتما و آزی ب بعد همه ی مهمونیا رو برو و پررو باش نادیده بگیریدشون