2777
2789

من از سیگار متنفرم، اولش نگفته بود سیگاریه، بعد که نامزد کردیم فهمیدم و قول داد تا عروسی ترک میکنه، الان سه سال گذشته و ترک نکرده

بچه م سقط شد. دکتر گفت سیگار تاثیر داشته الان بازم بخاطر لج و لجبازی نمی زاره کنار این کوفتی رو

منم از لج و لجبازی خودمو درمان نمیکنم ( چون سقط جنین بخشی ش هم بخاطر وجود مشکل تو رحم خودم بوده) ولی وقتی اون حاضر نیس که کاری کنه حتی به قولی که سه سال پیش داده عمل کنه چرا من باید از حرف و حق خودم بگذرم

اگر سیگار تاثیر داشت 

اینهمه آدم سیگاری چ خانوم چه آقا بچه دار نمیشدن

عزیزم درکت میکنم ولی مشکل خودت رو حل کن 

بعد نخواستی یچه بیار یا نیار 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر سیگار تاثیر داشت اینهمه آدم سیگاری چ خانوم چه آقا بچه دار نمیشدنعزیزم درکت میکنم ولی مشکل خودت ر ...

دقیقا به نفر و میشناسم خیلی ساله اعتیاد ب مواد داره الان سه تا بچه پشت سر هم داره زنش بارداره

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

وقتی اینجوریه چرا اصرار داری به بچه اوردن؟؟ فردا روز هی میخواد بزنه تو سر بچت بگه من نمی‌خواستم تو م ...

نه خودش کشته مرده ی بچه ست، می میره واسه بچه

حتی بچه ای که تو خیابون یا تلویزیون یا تو گوشیم بینه، ولی مثلا نمیخواد کم بیاره که بخاطر حرف من سیگارو ترک کرده

هیچ وقت سیگارو ترک نمیکنه . بابای من سیگاری بود به مامانم قول داد ترک کنه بابابزرگمم حساس به سیگار میفهمید دامادش سیگاریه بدتر . بابام قول الکی داد یکسالونیم یواشکی میکشید که پیش مامانم لو رفت . اینقدر پیش من و خواهرم زمانی بچه بودیم کشید آسم گرفت مارو . رفتیم دکتر ، دکتر پرسید از بابام سیگار میکشی بابامم گفت بله دکترم عصبی شد به بابام گفت تو یه مجرمی تو عامل مریضی دختراتی میخواست زنگ بزنه پلیس و حتی اینم باعث نشد ترکش کنه . دندوناش بخاطر همین سیگار ریخت تو سن 47 سالگی دندون مصنوعی گذاست و بازم ترکش نکرد .

دقیقا به نفر و میشناسم خیلی ساله اعتیاد ب مواد داره الان سه تا بچه پشت سر هم داره زنش بارداره

👌👌

به نظر میاد اسی عزیزم به شدت توی فشار هست 

و خیلی هم لجبازه و یک دنده ست

میخاد توی جریان سقط بچه بهترین استفاده رو کنه و  همسرش رو مقصر جلوه بده

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

درسته سیگار بده ولی نه انقدر که زندگیت رو خراب کنی به خاطرش

نه بخاطر سیگار

ولی اینکه اهمیت نمیده به قولی که داده، یه درخواست منخود، به اینکه بدم میاد... اصلا بکشه سیگار ولی بگه نتونستم بزارم کنار

👌👌به نظر میاد اسی عزیزم به شدت توی فشار هست و خیلی هم لجبازه و یک دنده ستمیخاد توی جریان سقط بچه ب ...

نه من قبول دارم مشکل از من بوده، ولی چرا اون کاری برای بچه دار شدن و زندگیش نکنه، فقط من از حق خودم بگذرم

نه بخاطر سیگارولی اینکه اهمیت نمیده به قولی که داده، یه درخواست منخود، به اینکه بدم میاد... اصلا بکش ...

متوجه منظورت شدم ولی بعضی قولها چون عادت شده انجامش کار هر کسی نیست وگرنه مطمئن باش خودش هم از اینکه سیگار میکشه راضی نیست

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*