2777
2789

دو دختر 3 و9 ساله داره   4 ساعت بچه هارا موقع  ظهر  میزاره خونمونو میره  شوهرش  میاره  خودشم هیچی بش نمیگه   چندوقته اومدیم این محل نزدیکمونن    والا موندم چرا اینکارو میکنه شوهرشم به من میگه آجی    فکر میکنه من خواهر واقعیشم  یبار بچه کوچیکشو اوردم خونمون  یکم بازی کرد دیگه    10 روز یبار میارشون  خونمون میزاره در صورتیکه  خودشم خواهر وبرادر داره    شمام  فامیلتون اینجورین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول نکن 

اتفاقی بیفته ،صد تا ننه بابا پیذا میکنن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

قبول نکن یه بار که خواست بیاره بگو دارم میرم جایی مگه الکیه بچه ی مردمو نگه داری اومدیمو دست و پاش خورد جایی یه اتفاقی افتاد همون شوهرش که بهت میگه اجی پدرتو درمیاره 

از این زنای بی مسئولیت که فقط از بچه داری اوردنشو بلدن بدم میاد بچه هاشونو ول میکنن خونه ی اینو اون افتخارشونم اینه بچه هاشون اصلا مادرشونو نمیبینن و کل روزشون خونه ی مردم ولن

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

عزیزم مسولیت داره .قبول نکنحتما میخواد با زنش باشه و سه ساعت بعدش بخوابه

شوهرم تو رودر وایسی باهاش چیزی نمیگه  دختربزرگش یه سال از پسرم کوچکتره   برا بازی میاد ولی کوچیکه  هم بازی نداره  اصلا هم دلتنگ مادرشون  نمیشن 

آره من دیدم ولی این کار خیلی زشته

بگو امروز میخوام برم بیرون فردام درو براشون باز نکن متوجه میشن کارشون زشته

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY