2777
2789
عنوان

وقتش که گذشت

167 بازدید | 11 پست

امشب به این فکر میکردم هرچی خواستم دویدم؛ نرسیدم الان سنی ازم گذشته ؛ دیگه برام فرقی نداره کاش به موقع داشتم 🖤

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

من همیشه از هم سن سال هام عقب بوده😂! قربون خدا برم ؛ کاش این خوشبختی هم مثل مردن قسمت بود

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

من حتی ارزو داشتم یه بار پدرم دستم بگیره منو ببره؛ مدرسه پدرم نشون بچه ها بدم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااا منم میگم هر چی به وقتش قشنگه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دقیقاااا منم میگم هر چی به وقتش قشنگه

من حتی  یه خاطره خوب از پدرم ندارم ؛ میگن دختر ها بابایی ان؛ من نفهمیدم معنی پدر رو نداشتم ؛ این فقط یکی از حسرت های زندگی منه

چند سالته عزیزم

اینقدر هست که دیگه خیلی چیزا رو هم داشته باشم ؛ برام مهم نیست همیشه از همسن سال هام عقب بودم حتی الان ! نمیدونم خدا منو فراموش کرده 

این تاپیک زدم باشه از من به یاد گار  ؛ خدایا ما رو تو حساب کرده بودیم؛ نفهمیدم شما هم بنده هاتو سوا کردی 🖤 

بنظرم بازم خیلی چیزها رو باید واسه خودت بسازی و از زمان الانت استفاده کنی مبادا امروز رو هم از دست بدی و به امروزتم غبطه بخوری یه دوستی دارم فوق لیسانس و مدیر مدرسه است رفتم خونشون اتاقش خیلی دکور بچه گونه داشت پلی استیشن و.. بهش گفتم واسه خودته، گفت کودکی هیچی نداشتم خیلی چیزها عقده شد واسم حتی تلویزیون نداشتیم الان که دارم گاهی حتی میشینم کارتون نگاه میکنم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بنظرم بازم خیلی چیزها رو باید واسه خودت بسازی و از زمان الانت استفاده کنی مبادا امروز رو هم از دست ب ...

چ زیبا امیدوارم شدم؛ اتفاقا دارم خیلی سعی میکنم عقده های بچگیم برطرف کنم ولی تهش؛ یه حس بدمیگیرم؛ اون جوری که باید دیگه از چیزی لذت نمیبرم؛من خیلی دارم واسه حال خوبم تلاش میکنم

یادت باشه هرکسی تو این روزگار یه جوری امتحان میشه اگه باهمه سختی ها بازم خدارو قبول داشتی و خودتو به ...

دروغ خدا رو قبول دارم تو اوج ناامیدی هم گفتم هستش؛ هستش که از این بدتر هم نشده من بنده خوبی نبودم نیستم!