2777
2789

تازه 8 سالشه( ولی واقعا بدنش قویه)

من دیشب فهمیدم این آقا وقتی یهو از کوچه غیب میشه کجا میره 

چون تو کوچه بقیه بچه ها بازی میکنن اینم میره 

حتی یه مدت در روش قفل میکردیم ولی دلمون سوخت براش( بچه های درستی نیستند خیلی بارا شنیدم فحش بد میدن و دعوا میکنن)

دیشب گفت من چند بار با دوستام رفتم سرکار 😐 

گفت شما نفهمیدید خیلی بار رفتم سرکار رفتیم آجر بلند کردیم رفتیم رستوران شستیم بعدم غذا خریدیم خوردیم 

فک کردم شوخی میکنه ولی حتی جایی که میرفت هم نشونم داد 

شاید من یذره کمبود داشته باشم ولی مامان بابام هرموقع این چیزی خواسته براش خریدن چه غذا یا اسباب بازی

من نمیگم بده که رفته سرکار ولی خیلی سنش کمه بدون اجازه هم رفته و تازه مخفی کرده 

من خیلی میترسم بزرگ تر شد یهو بره معتادش کنن یا یه کار دیگه خیلی ترسیدم😥شاید مامان بابام حواسشون نباشه ولی من هروقت خونه باشم چک میکنم چیکار میکنه تو کوچه هر نیم ساعت یه بار سر میزنم بهش

بچه حرف شنو هم نیست که بشینم باهاش صحبت کنم

چند ساعت رفته سرکار تو کوچه هم نبوده پیحورش نشدید؟ 

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو با رفیقاش دعوا کن بگو یه بار دیگه پیش داداشم ببینمتون من میدونم و شما

شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

چند ساعت رفته سرکار تو کوچه هم نبوده پیحورش نشدید؟

چی بگم والا مامان بابام انقدر بیخیالنننن 

فقط حواس منو دادا‌ش بزرگم هست ماهم بلخره یه وقتایی میریم بیرون خونه نیستیم

داداش منم خیلی سرخود بود ازبچگی راه میفتاد میرفت بیرون بادوچرخش .تهشم دیدیم میرفته پیش یه رمال معتاد بابام جلوشو گرفت چه فایده  تامدت ها جن اذیتش میکرد .دید این حرف گوش نکردنا واسش دردسر شد الان دیگه حرف مارو گوش میده و مشورت میکنه

لایک نکنید .توروخدا