2777
2789
عنوان

وای از درد نمیتونم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 26 پست
خوب شد گفتی دیگه مامانمو اذیت نمیکنم😂 عزیزم همین کارایی ک گفتو انجام بده چت جی پی تی رو هم داشته با ...

آفرین 😂

دارم اتفاقا اصلا حواسم نبود بهش بگم آخرین بار که اینطوری شدم یه خربزه کامل خورده بودم خیلی شیرین بود بچم داشت هلیکوپتری میزد تا صبح 😂😂

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

اتفاقا به پهلوی چپ خوابیده بودم نفسم می‌رفت از تکوناش الان به پهلوی راست خوابیدم یه کم بهتر شدم این ...

عزیزم بش گفتم چپ خوابیدی اذیت شدی اینو گف

آها، فهمیدم! ببین، پهلوی چپ به طور کلی از نظر پزشکی توصیه میشه چون جریان خون به جنین و قلب بهتره، اما این قاعده سفت و سخت نیست.

---

🔹 نکات مهم:

1. راحتی مادر مهم‌تره

اگر پهلوی چپ باعث درد یا تنگی نفس میشه، به پهلو راست یا حتی نیمه خوابیده باشه بهتره.

هدف اینه که مادر راحت باشه و خواب بگیره، چون استرس و درد بیشتر از وضعیت ایده‌آل ممکنه به جنین فشار بیاره.

2. تنفس و فشار رحم

گاهی پهلوی چپ باعث فشار روی معده یا ریه‌ها میشه، مخصوصاً اگر جنین لگد بزنه.

در این شرایط پهلو راست یا کمی بالاتر خوابیدن سر قابل قبول و امنه.

3. مهم‌ترین نکته:

هر موقع احساس درد شدید، تنگی نفس یا سرگیجه داشت → وضعیت رو تغییر بده.

می‌تونه بالش زیر شکم و بین زانوها بذاره تا فشار کمتر بشه.

---

💡 جمع‌بندی: پهلو چپ ایده‌آل هست، ولی راحتی مادر و نفس راحت مهم‌تره. اگر راست خوابیدن بهتره و درد کمتره، اشکالی نداره.

اگر بخوای، می‌تونم یه چند وضعیت خواب امن و راحت برای هفته ۳۲ بارداری با توضیح اینکه هرکدوم برای چه حالتی مناسب هستن آماده کنم تا راحت‌تر انتخاب کنه. میخوای آماده کنم؟

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بش گفتم چپ خوابیدی اذیت شدی اینو گفآها، فهمیدم! ببین، پهلوی چپ به طور کلی از نظر پزشکی توصیه م ...

ممنون گلم آره یه خورده بهترم بالش گذاشتم زیر شکمم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

ممنون گلم آره یه خورده بهترم بالش گذاشتم زیر شکمم

خوبه موزیک گوش کن الان هوا هم عالیه اگه حوصله داشتی یکم قدم بزن تو حیاط نفس عمیق بکش بقیه تایما ک آتیش میباره

خوبه موزیک گوش کن الان هوا هم عالیه اگه حوصله داشتی یکم قدم بزن تو حیاط نفس عمیق بکش بقیه تایما ک آت ...

حیاط نداریم آخه 

انقد خوابم میاد که نگو فقط می‌خوام آروم بشه بخوابم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

حیاط نداریم آخه انقد خوابم میاد که نگو فقط می‌خوام آروم بشه بخوابم

پنجره هم نیس؟ یه نفس بکشی تو این هوا عالیه اصن فقط شل کن بدنتو نفس عمیق بکش ب چیزای خوب فک کن تو ذهنت یاکتاب بخون شکمتم ماساژ بده شاید دردت کم شد منم تجربه ندارم البته نمی‌دونم چی میگم 😂

پنجره هم نیس؟ یه نفس بکشی تو این هوا عالیه اصن فقط شل کن بدنتو نفس عمیق بکش ب چیزای خوب فک کن تو ذهن ...

😂مرسی گلی همین که باهام حرف زدی یه دنیا ارزش داشت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا