2777
2789
عنوان

اقدامات قبل از بارداری

261 بازدید | 6 پست

سلام. خانوما من میخوام سال آینده از حدودای خرداد تیر اقدام کنم برای بارداری. سی سالمه. چه کارهایی باید قبلش انجام بدم؟ از خوردن فولیک اسید یا ویتامین ها؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوردن فوليك أسيد، آزمايش خون كامل(چك آپ)، دندانپزشكى، واكسيناسيون، سونوگرافى رحم و تخمدانها، پاپ اسمير

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

برو بهداشت بگو برات تشكيل پرونده ميدن و احتمالاً واكسن كزاز ميزنن بعد هم برو پيش يه متخصص زنان ازمايشاي لازم رو براتون مينويسن

اگر خيلي وقته پيشگيري ميكرديد و روش طبيعي هم بوده يه ازمايش اسپرم همسرت بده هم بهتره

سعي كن رژيم غذاييتو سالمتر كني اجيل خام انجير خشك خرما مويز هميشه رو ميز باشه بخورين

جوانه گندم درست كن بريز تو سالاد بخورين

اگر امكانش هست برو يوگا گر نه كه حداقل روزي نيم ساعت پياده روي تو برنامه روزانه ات داشته باش

و از همه مهمتر توكلت به خدا باشه و ازش بخواه بچه هاي سالم و صالح بهت بده