2777
2789
عنوان

دعوامون با شوهرم

264 بازدید | 13 پست

توو یه ساعت دعوای شدید کردیم گرچه مشکلمون رو مادرشوهرمون درست کرده و دوباره آشتی کردیم خیلی خنده داره کلی فحشش دادم و اون نداد ولی خب جواب های نیش دار داد ولی دوباره آشتی کردیم چه باحال😂😂😂

🤣😂

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ازمایشمه این

عزیزم یه مقدار کم آبی دارین که وزن ادرار رو بالا برده که باید آب زیاد مصرف کنید دلیلش هم می تونه مصرف مکمل و دارو باشه چی مصرف دارن؟

کریستال اگزالات مشاهده شده که بازم به خاطر کم آبی هست مصرف آب زیاد باشه حتما با پزشک مشورت کنید برای این مورد بعد مدتی تکرار آزمایش میدن که ان شا الله برطرف شده 

چای شکلات آجیل مصرفش رو کم کنید با رژیم درمانگر هم می تونید مشورت داشته باشید

عزیزم یه مقدار کم آبی دارین که وزن ادرار رو بالا برده که باید آب زیاد مصرف کنید دلیلش هم می تونه مصر ...

ممنونم واقعا 

کلا کم تشنه میشم فقط وقتی عرق کنم تشنم میشه 

ولی توی  این دوسه هفته اخیر  بخاطر قطعی زیاد اب برا اینکه نرم دسشویی نسبت ب قبلا خیییلی کمتر اب خوردم 😔

چیزی مصرف نمیکنم 

فقط دوهفته یه بار اگه یادم باشه ویتامین د۳ 

چون موقع ازمایشای بارداریم یه کم کمبود ویتامین د داشتم 

ممنونم واقعا کلا کم تشنه میشم فقط وقتی عرق کنم تشنم میشه ولی توی این دوسه هفته اخیر بخاطر قطعی زیا ...

کمبود ویتامین دی رو اکثرا داریم.عزیزم مگه حتما باید تشنه بشی که آب بخوری؟

تشنه ات نبود هم آب بخور مصرف آب به این شکل نباشه که یه بطری کوچیک آب رو در مدت کوتاه بخوری سعی کن مثلا از صبح تا ظهر یه بطری خورده باشی و به طور میانگین بین ۲ تا ۳ بطری آب در طول روز بخوری.

خب دستشویی آب قطع میشه ناچاریم از آفتابه استفاده کنیم دیگه من خیلی بدم میاد ولی چه کنم 

ببین گلم یه چیزی رو بهت میگم هم خودت استفاده کن هم به عزیزانت بدن سیستم پیچیده ای هست نباید دست کاریش کنی به شدت خاصیت خودآموزی داره تو می تونی دفع مدفوع ادرارت رو تغییرش بدی...

مثلا معذرت می خوام مادر خودم موقع دفع مدفوع انگشتش رو می کرد توو مقعدش خیلی کم تا به قول خودش دفع بهتری داشته باشه ولی همین کارش باعث شد بدن ماهیچه های مقعدش رو به شکلی کنه که دیگه اگه انگشت نکنه نمی تونه دفع داشته باشه و سر همین ماجرا کارش به فیزیوتراپی ۳ ماهه کشیده شد تا ماهیچه های لگنش رو تقویت کنن بدن سیستم عصبی جدید درست کرده بود که باید انگشت باشه تا دفع رو انجام بدم.

شما هم نباید به خاطر قطعی آب برنامه بدنت رو بهم بزنی

کلا باید بدن رو در آرامش بذاری کارش رو بکنه خواهشا تغییرش ندین.آب به اندازه غذا به اندازه احساس دفع داشتی میری احساس ادرار نگه نمی داری و...

کمبود ویتامین دی رو اکثرا داریم.عزیزم مگه حتما باید تشنه بشی که آب بخوری؟تشنه ات نبود هم آب بخور مصر ...

ممنون از راهنماییت 

چی بگم 

کلا خوابو خوراکم نظم درست حسابی نداشتو الانم ک اب قطع میشه بدترم شده 

ممنون از راهنماییت چی بگم کلا خوابو خوراکم نظم درست حسابی نداشتو الانم ک اب قطع میشه بدترم شده

خب مریض میشی دیگه

آب و غذا حتی روی احساسات و روان تاثیر میذارن.

آب به اندازه ۳ بطری کوچیک بخور حتما تشنه نبودی هم بخور.

آب ما هم قطع میشه درک می کنم ولی خب آفتابه وقتی چاره نداریم باید بسازیم دیگه من خیلی حساسم ولی چون می دونم نباید سیستم طبیعی بدنم رو بهم بزنم احساس دفع داشته باشم به ناچار میرم و نگه نمیدارم.

به بدنتون گوش بدید تا دچار مشکل نشید.

آزمایش دیگه ای هم داری سی تی و...  در خدمتتون هستم

خب مریض میشی دیگهآب و غذا حتی روی احساسات و روان تاثیر میذارن.آب به اندازه ۳ بطری کوچیک بخور حتما تش ...

درسته .

تغییر عادت سخته و اراده میخواد...

ازمایش نه فعلا ندارم 

ممنونم ک وقت گذاشتین 🥰🙏

موفق باشی 😍