2777
2789
پس اشتباه گرفتی آمار تو چون خودت کم سن بچه روستاییفکر کردی همه مثل توان

عجیبه برام چرا به خودت گرفتی و از همه خیت تر، چرا فک کردی توهین کردم؟ 

و بدتر تر تر اومدی حالت دفاع از خود گرفتی 🤣🤣🤣🤣🤣

وای خدا شبمو ساختی 

بنظرم برو روانپزشک تا تبدیل به اسکیزو فرنی نشده این حالتات

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
من فقط نظر خودمو میگم و نظر. بقیه محترمهولی دختر عمت که میگه زوده مگه چندسال از عمرش باقی مانده چندس ...

خب اون تصمیم خودش داره . اون نمیخواست بچه دار بشه . میخواست ۴۰ ازدواج کنه

خود من میگم ازدواج ۳۲ سالگی اینا انجام میدم 

دوستامم همین .کلا دختر عمومم داییم و... همه همینن .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجیبه برام چرا به خودت گرفتی و از همه خیت تر، چرا فک کردی توهین کردم؟ و بدتر تر تر اومدی حالت دفاع ا ...

شماره روانپزشکت رو بده برم🤣🤣🤣

حرفت خیلی مسخره هس

اینکه فکر می‌کنه فقط بچه روستا زود ازدواج می‌کنه 

بپا با این طرز فکرت یهو نترشی🤣🤣

شماره روانپزشکت رو بده برم🤣🤣🤣حرفت خیلی مسخره هساینکه فکر می‌کنه فقط بچه روستا زود ازدواج می‌کنه ب ...

برو فقط خدا ب دادت برسه 

درضمن با هم سن خودت دعوا کن گوگولی

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
بعد مثلا اگه سی دو سالگی خواستگار نداشتی چی؟؟!

عزیزم این حرف مسخرس . دختری که تو جامعس و به خودش اهمیت بده همیشه خواستگار داره . ما کل خانوادمون بعد ۳۰ ازدواج کردن همه تاپ و خفن . 

مادر من که نسل گذشتش ۲۹ ازدواج کرده

عزیزم این حرف مسخرس . دختری که تو جامعس و به خودش اهمیت بده همیشه خواستگار داره . ما کل خانوادمون بع ...

به جان خودم

مادربزرگ منم خواستگار داره😂😂

اینکه با بالارفتن سن خواستگار نباشه افسانه زن ستیزه فقط،  که دخترارو بترسونن.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

روشون نمیشه چیه؟ بابا ما اصلا زیر ۳۰ ازدواج نداریم . من ۲۷ سالم میگم زوده . دختر عمم ۳۶ ازدواج کرد م ...

نمیدونم والا اونجوریشو دیگه ندیدم. من خودم تهرانم وسط شهر ولی میبینم اکثر دخترا زیر ۳۰ ازدواج می‌کنند

چجوری دخترعمت ۳۶ ازدواج کرده بعدم فکر میکنه زوده براش

خدایاشکرت❤️

عزیزم این حرف مسخرس . دختری که تو جامعس و به خودش اهمیت بده همیشه خواستگار داره . ما کل خانوادمون بع ...

نمی‌دونم من شهر بزرگم ولی اینطور نیس 

هرچی سن بالاتر می‌ره خواستگار کمتر

میشه.

ببخشید شما الان ۲۷سالته از سن مادرت راضی هستی مثلا احساس نمیکنی مثلا مادر جوان داشتی بهتر بود

نمیدونم والا اونجوریشو دیگه ندیدم. من خودم تهرانم وسط شهر ولی میبینم اکثر دخترا زیر ۳۰ ازدواج می‌کنن ...

من خرم ابادم . این چیزا به خانواد است . ما اصلا دختر و پسر زیر ۳۰ ازدواج نداریم همه تا ۳۰ درس کار پیشرفت تفریح

نمی‌دونم من شهر بزرگم ولی اینطور نیس هرچی سن بالاتر می‌ره خواستگار کمترمیشه.ببخشید شما الان ۲۷سالته ...

عزیزم دوست من ۴۰ سالشه ‌ دوتا خواستگار باهم داره یکی پزشک یکی بساز بفروش

دختر عموم ۳۶ سالگی با دندان پزشک ازدواج کرده

دختر عمم با مهندس که شرکت داره

نه اتفاقا خیلی راضیم ما ۳۶ سال اختلاف سنی داریم خداروشکر زمانی به دنیااومدم ک از لحاظ مالی کامل اوکی بودن و حسرت چیزی به دلم نموند و اینکه مادر پدرم روشنفکر و پایه هستن