2777
2789
خب اینجا اغلب سنتی هستن خانوادها محدود و... وگرنه تو جامعه و اطراف من اصلا اینجوری نیست

خب چون اونا روشون نمیشه بیان به شما بگن

ولی اینجا یک سایت عمومی هست و هرکسی راحت میتونه مشکلاتشو ابراز کنه بدون اینکه شناخته بشه

خدایاشکرت❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون اونا روشون نمیشه بیان به شما بگنولی اینجا یک سایت عمومی هست و هرکسی راحت میتونه مشکلاتشو ابرا ...

روشون نمیشه چیه؟ بابا ما اصلا زیر ۳۰ ازدواج نداریم . من ۲۷ سالم میگم زوده . دختر عمم ۳۶ ازدواج کرد معتقد بود همچنان زوده .

منم ۲۴ سالمه اینجا طرف ۲۰ سالشه شوهر کرده دوتام بچه داره واقعا ب ادم حس ترشیده بودن میده 😂

دقیقا حالا هی احساسات طبیعی آدم رو ربط میدن به قرن ۲۱ و ۲۲ و فلان.

آقا هر قرنی باشه ما انسانیم و فطرت ما باعث میشه شوهر بخوایم

دیگه شهر و روستا نداره همه انسانیم...

خدایاشکرت❤️

روشون نمیشه چیه؟ بابا ما اصلا زیر ۳۰ ازدواج نداریم . من ۲۷ سالم میگم زوده . دختر عمم ۳۶ ازدواج کرد م ...

من فقط نظر خودمو میگم و نظر. بقیه محترمه

ولی دختر عمت که میگه زوده مگه چندسال از عمرش باقی مانده چندسال وقت داره برا زندگی کردن تشکیل خانواده.

تو زمان پیری قراره تشکیل خانواده بده