2777
2789
عنوان

امان از فکرای من😂

180 بازدید | 16 پست

تو محل کارم یه پسره هست خیلی بچه خوبیه خیلییی 

حواسم هست اصلا اهل لاس و لوس نیست با دخترا گرم نمیگیره هم سن خودمه تقریبا ولی کوه تستسترونه 

میشه گفت روش نیمچه کراشم

امشب یکی از همکارای هول اقا اومد بهم یچیزی گفت اون پسره دید بعد موقعی ک داشت جارو میزد حس کردم میخواد یچیزی بهم بگه بعد دوروبرشو نگاه کرد ببینه کسی نیست گفت به این اصلا رو نده خیلی عوضیه🤗

بنظرتون امکان داره اونم حسی داشته باشه؟

اخه یه دختره ام هست چرا به اون نگفت؟

وای نمیدونم خاک برسرم😂

این تستوسترون ک مد شده هی میگین ینی چی؟

ینی میدونم چیه ها..

ولی متوجه نمیشم ینی چی ک میگن  پسره اومد  تستوسترون خالص بود!!!

ینی خیلی مرد بود؟  دقیقا معنیش چی میشه؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد حبیب افتادم

اااااخه چراااااا من😂

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

جارو؟ببخشیدا فقط کنجکاوم👈🏻👉🏻

ولی مونده بودم چجوری بپرسم بررسی😂😂😂

از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان ، من یک فمینیست هستم !                                             خسته ام از اینکه از زبان مردهای بی خاصیت و احمقی که نصف ضریب هوشی یک زن را ندارند شنیده ام که زن ها منطق ندارند،خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد تجاوز قرار بگیرد زن را مورد خطاب قرار میدهد که چرا حجابت کامل نبود و مقصر می شمارند که مرد را گناه انداخته و از مرد نمی پرسد که چرا مثل یک حیوان رفتار کرده است.خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد خیانت قرار گرفت به او توصیه می کند که صبوری کند و بیشتر به مردش توجه کند.خسته ام از جامعه‌ای که سزای خیانت در آن برای مرد توجه بیشتر و برای زن سنگسار است....                                                                بر من ببخشایید من خسته ام از جامعه ای که حتی معنی فمنیست را نمیداند.                                         به دنبال حقیقت و برابری ، هر چند تلخ باشد...

این تستوسترون ک مد شده هی میگین ینی چی؟ینی میدونم چیه ها..ولی متوجه نمیشم ینی چی ک میگن پسره اومد ...

ینی نرینگی توش مشخصه 

هول نیست باهمه نمیپره از این قیافه مردونه ها که سوسول نیست

ینی نرینگی توش مشخصه هول نیست باهمه نمیپره از این قیافه مردونه ها که سوسول نیست

آهان مرسی 😂

خداروشکر امشب ب سایت سر زدم

درس امشبم رو گرفتم😂😂

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!