2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای شدید کردیم

190 بازدید | 4 پست

خلاصه بگم کلینیک  لاغری و زیبایی داره و فعلا یه پزشک داره اونجا کار می کنه و منم همکاری می کنم باهاشون تا حداقل ۳ سال دیگه خودم کلا تمام بخش زیبایی رو مدیریت می کنم و ویزیت و...

حالا جاریم که گرچه بعد عروسی من عقدش هست متخصص پوست و مو هست مادرشوهرم از قول خودش و برای خودشیرینی بهش گفته می تونه بره سال دیگه توو کلینیک شوهرم کار کنه و کلی هم تبلیغ کرده که کارشون خوب گرفته برات خوبه مشتری بیشتر میاد و...دیشب به شوهرم گفت قرارداد پزشک الانمون که تموم شد جاریم بیاره سر کار من ناراحت شدم گفتم خودم می خوام برم اونجا مادرجون اونم جواب داد تو حداقل ۳ سال دیگه می تونی بری و‌...من هیچی نگفتم تا امروز عصر رفتم به مادرشوهرم گفتم تعویض پزشک به راحتی نیست مردم اعتماد کردن به ما و مشتری ها نمیگن از این به بعد یکی دیگه بوتاکس و... بزنه بازم آدرس پزشک قبلی رو می خوان منم همیشه کنارش کار کردم.

اینم بعد من رفته به شوهرم پیام داده که الا و بلا باید جاریت استخدام کنی شوهرمم برخلاف میلش گفته باشه و حالا داره من رو راضی می کنه...

چقدر بدن واقعا انگار نه انگار کمتر یه ماه دیگه عروسیمه و این حرفا نباید بزنن اوقاتم تلخ کنن با شوهرم دعوای بدیمون شد

اصلا همچین اجازه ای نده وگر ن تا آخرش همین آش همین کاسه

موافقم.....گربه رو اگر دم حجله کشتی که هیچی اگر نه باید به درمان پوست و موی خودت بعد این بپردازی با حرص هایی که قرار بخوری از دست جاری 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.