بچه ها من شماره دوست بابامو داخل گوشیم سیو. داشتم چون بابام یه مدت گوشیش خراب شده بود با گوشی من زنگ میزد بعد امروز دستم خورد بهش زنگ زدم مثل اینکه گوشیش خونه بوده زنش جواب میده منم اصلا تو خواب و بیداری بودم گوشیو قطع کردم . اینا تبریز زندگی میکنن . بعد خانمه شک میکنه شماره ی منو میزنه داخل ایتا . من تو بیوگرافیم اسم خودمه خانمش که میبینه اسم یه زنه عصبانی میشه به شوهرش میگه این کیه و اینا . بعد دوست بابام که یادش میفتع مثلا اون اسم پروفایل اسم منه به بابام زنگ میزنه و اینا در کل مثل. اینکه فهمیدن منم و اوکیه ولی مثل اینکه بینشون دعوا راه افتاده . خیلی عذاب وجدان دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم زنگ بزن با خانومه حرف بزن بد بگو اگ شک داری شماره ی پدرم رو هم خودم میدم بهت هم از گوشی شوهرت میتونی برداری ، بببببببببییین ک قضیه ای نیس و سوتفاهم شده
پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم