2777
2789
مستأجر باشی ،قسط داشته باشی هیچ جا نمیرسه این پول

نوشتن درامد درمورد مستاجری چیزی نگفتن

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

اگه خونه و ماشین خوب داشته باشی و درامدت ماهی ۵۰۰ به بالا باشه ..

طرف بره اختلاس کنه اینقدر در بیاره خونه ماشین خوب داشته همون پنجاه صد تومنم نصفش براش میمونه

یوخ یوخ یوخ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در شهرستان میگم اگه خونه و ماشین داشته باشید بدون قسط و بدون فرزند و بدون بیماری خاص بدون مشکل دندون 

فقط یک زوج باشید و در سال بخواید دوتا سفر داخلی برید حداقل ۵۰ میلیون برای یک زندگی خوب متوسط 

من و همسرم جفتمون شاغلیم و درامدمون رو هم بالای ۱۲۰ هست خونه و ماشینم داریم اما وضعمون به نظرم متوسط ...

نمی‌دونم بازم شرایط هرکس متفاوته نمیشه واسه همه نسخه پیچید 

یوخ یوخ یوخ 

نمی‌دونم بازم شرایط هرکس متفاوته نمیشه واسه همه نسخه پیچید

دقیقا ..مثلا یکی میتونه با صد تومن از نظر خودش کلی ام پس انداز کنه اما یکی که بچه هاش مدرسه غیرانتفاعی میرن ..کلاسهای مختلف میرن و به خواسته هاشون توجه میشه ..هفته ای یکی دو بار رستوران میرن و...با صد تومن فقط بتونن همینارو تامین کنن...

دقیقا ..مثلا یکی میتونه با صد تومن از نظر خودش کلی ام پس انداز کنه اما یکی که بچه هاش مدرسه غیرانتفا ...

آره واقعا ببین مثلا خوده من درامدم همون 15 یا بیست تومن باشه میتونم شاهانه زندگی کنم ایشالله شمام به چیزی که میخوای می‌رسی 🫶

یوخ یوخ یوخ