2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حرفم درست و منطقی باشه بله

اگه مخالف باشه صحبت میکنیم راجبش

اینکه میشه برده داری نه زندگی مشترک😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

نه خب اگر هر چی بگیم بگه چشم که عین رباته من ازدواج کردم کنار هم باشیم درسته اختلاف نظر وجود داره ولی با هم توافق میکنیم یه بار من کوتاه میام یه بار اون 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اگر میخوای گوش بده 

باید تورو عاقل ببینه

یعنی به چشمش عاقل بیای این از همه مهمتره

مورد بعدی اینکه هرگز نباید تخریبش کنی 

سرکوفت و غر و مقایسه هرگز حتی یکبار انجام ندی

مشوق باشی طوری که احساس کنه حتی اشتباه هم بکنه قبولش داری 

صبور باشی 

احترام زیادی بذاری

اگر میخوای گوش بده باید تورو عاقل ببینهیعنی به چشمش عاقل بیای این از همه مهمترهمورد بعدی اینکه هرگز ...

ادمیه که دوست داره هی ازش تعریف کنی بنظرت این نقطه ضعفشه؟

ادمیه که دوست داره هی ازش تعریف کنی بنظرت این نقطه ضعفشه؟

نقطه ضعفش که نمیشه گفت کلا آدم از طرف همسر نیاز به تایید فراوان تری داره،

ولی تو که اینو می‌دونی خب ازش استفاده کن 

برای همه کاراش بهش نشون بده میبینی

مثلا میوه میگیره از میوه ها تعریف کن بگو چقدر خوب خرید می‌کنی

سفر میبره،بگو چقدر خوب برنامه ریزی می‌کنی چقدر خوش میگذره چقدر کنارت حال میده همه چی

چیزی رو تعمیر می‌کنه بگو همه فن حریفی ماشاالله 

از این جور حرفا 

ولی همون طور که گفتم مهم تر از همه اینها به چشمش عاقل بیای 

زن عاقل از دید مردا، اعتماد به نفس دارن،میدونه کجا چی بگه 

درست تصمیم گیری میکنه،مثل اکثر خانما اهل غیبت نیست، هدفدار و تلاشمنده، خوش زبون و خوش صحبته،ارامش از صورت و صحبتش می‌باره و...