2777
2789
عنوان

چقد به مرگ و قبر و اون دنیا فکر میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 43 پست

زیاد🥲واقعا دوست دارم بیافتم رو دور تند سریع تموم بشه 

چی داره این دنیا از وقتی زجه ی بچه های غزه از گرسنگی رو دیدم دلم فقط مرگ می خواد

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اگه بهش فکر میکردیم هیچ وقت گناه نمیکردیم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا مگه باید فکر کنم؟

چرا نکنی؟

خب همه قراره یه روز بریم یه سفری که اجباریه!

فک کردن داره دیگه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
زیاد🥲واقعا دوست دارم بیافتم رو دور تند سریع تموم بشه چی داره این دنیا از وقتی زجه ی بچه های غزه از ...

هق:) 

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

میخوام روز قبل مرگم پار برهنه تو خیابونا برقصم و وصیت میکنم برام گریه نکن روز مرگم همه لباس سبز بپوشن و به جای غذا کردن تو حلق فامیل فضول به نیازمندا بسته غذایی بدن

هرچی هم دارم ماشین و طلا پولش کنن بعد من بدن به نیازمندا

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

اگه بهش فکر میکردیم هیچ وقت گناه نمیکردیم

نه ربطی نداره من فکر میکنم ولی از دستم در میره گناهم میکنم🤦

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
زیاد🥲واقعا دوست دارم بیافتم رو دور تند سریع تموم بشه چی داره این دنیا از وقتی زجه ی بچه های غزه از ...

این چیزارو میبینم قلبم انگار میخواد کنده شه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

خیلی فکر میکنم اونقدری که گاهی یادم میره باید در زمان حال زندگی کنم

چ خوب

اصلا فکر نمیکنم

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

اصلا مگه باید فکر کنم؟

فرشته مرگ هر لحظه به فکرمونه

ما هم باید به فکرش باشیم 

خدا گفته مرگ و آخرت رو فراموش نکنید

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خیلی خیلی خیلی طوریکه بعضی شب ها از فکر زیادش نمیتونم بخابم

من گاهی شدیدا ترس برم میداره

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره🥲

چ خوب

خیلی بده اصلا نمیفهمم چطور دارم زندگی میکنم این حس که انگار توی یه قطاری و هرلحظه ممکنه پیاده بشی جالب نیست😐🚶🏻‍♀️😂

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....