خیلی عجیبه داریم تو دنیایی زندگی میکنیم که میدونیم ابدی نیست قبل ما بودن بعد ماهم همه چی جریان داره
بعد میریم تو دنیایی که اونجا واقعی و مهمه....
خیلی هیجان انگیز و ترسناکه
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
زیاد🥲واقعا دوست دارم بیافتم رو دور تند سریع تموم بشه چی داره این دنیا از وقتی زجه ی بچه های غزه از ...
هق:)
مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚 روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️ تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️ “سنصلی فی القدس انشاءالله„🇵🇸🤍 ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....
میخوام روز قبل مرگم پار برهنه تو خیابونا برقصم و وصیت میکنم برام گریه نکن روز مرگم همه لباس سبز بپوشن و به جای غذا کردن تو حلق فامیل فضول به نیازمندا بسته غذایی بدن
هرچی هم دارم ماشین و طلا پولش کنن بعد من بدن به نیازمندا
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست
نه ربطی نداره من فکر میکنم ولی از دستم در میره گناهم میکنم🤦
زیاد🥲واقعا دوست دارم بیافتم رو دور تند سریع تموم بشه چی داره این دنیا از وقتی زجه ی بچه های غزه از ...
این چیزارو میبینم قلبم انگار میخواد کنده شه
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست
خیلی فکر میکنم اونقدری که گاهی یادم میره باید در زمان حال زندگی کنم
چ خوب
فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻♀️بدنساز🏋🏻♀️ ......شدی قلب و تن وروحم شدی بال وپر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵 گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛
خیلی خیلی خیلی طوریکه بعضی شب ها از فکر زیادش نمیتونم بخابم
من گاهی شدیدا ترس برم میداره
دنیا هنوزم قشنگیاشو داره🥲
خیلی بده اصلا نمیفهمم چطور دارم زندگی میکنم این حس که انگار توی یه قطاری و هرلحظه ممکنه پیاده بشی جالب نیست😐🚶🏻♀️😂
مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚 روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️ تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️ “سنصلی فی القدس انشاءالله„🇵🇸🤍 ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....