2777
2789
عنوان

چقد به مرگ و قبر و اون دنیا فکر میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 43 پست
اصلا فکر نمیکنم

جالبه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره🥲

نه واقعاااااا 

تا صاحبمون مولامون آقا جانمون نیاد هیچ شبی صبح نمیشه 

هیچ آرامشی نداریم فقط باید صاحب الزمان بیاد

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

میخوام روز قبل مرگم پار برهنه تو خیابونا برقصم و وصیت میکنم برام گریه نکن روز مرگم همه لباس سبز بپوش ...

تا زنده ای و اگه توانشو داری، خودت ببخش تا لذت خوبی کردن و بچشی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
نه ربطی نداره من فکر میکنم ولی از دستم در میره گناهم میکنم🤦

کم وبیش که فکر میکنیم ولی اگه واقعا به فکر اون دنیامون باشیم باید پرونده قشنگی داشته باشیم 

امید وارم شرمنده ائمه وجدشون نشیم  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خوب این یکی از بدیهیات زندگی هست فکر نداره مگه شما به نفس کشیدن فکر میکنی؟

گاهی آره....جالبه برام 

خیلی..به نظرم معنی زندگی پوچه

خیییلی 

میخوام روز قبل مرگم پار برهنه تو خیابونا برقصم و وصیت میکنم برام گریه نکن روز مرگم همه لباس سبز بپوش ...

حالا چرا سبز؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
نه واقعاااااا تا صاحبمون مولامون آقا جانمون نیاد هیچ شبی صبح نمیشه هیچ آرامشی نداریم فقط باید صاحب ا ...

خود مسیر جالبه دیگه...ما داریم یه مسیر خاکی و میریم تا برسیم به آسفالت وقتی رسیدیم به آسفالت تازه مسیر برای ظهور فراهم شده... تو هر مسیر هم کلی اتفاق و موانع و... هست.

خب دست و پنجه نرم کردن بااینا باید جالب باشه، گمونم همون امتحانای الهی هستند که قوانین تغییر ناپذیر خدان و همه به نوعی باهاش درگیرن و چیزی که هیجان انگیزش میکنه نوع برخورد متفاوت آدماس

خوب من به بدیهیات معمولا فکر نمی‌کنم فقط امیدوارم رفتنم در زمان مناسبی برای فرزندم باشه

خداحفظش کنه

حالا چرا سبز؟

من میرم تو خاک روحم جوونه میزنه سبز میشم

از رنگ سبز هم خیلی خوشم میاد

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

خود مسیر جالبه دیگه...ما داریم یه مسیر خاکی و میریم تا برسیم به آسفالت وقتی رسیدیم به آسفالت تازه مس ...

امتحان های الهی بیشتر مال انسان های پاک سرشتِ

نه آدمای معمولی...

ما معمولیااا بیشتر تقاص و کفاره گناهانمون رو پس میدیم...

ولی این که گفتی دست و پنجه نرم کردن با این اتفاق ها جالبه ...باید بگم اینطور که مشخصِ خدارو شکر شما هنوز به گره ی کور برنخوردی که بدونی این تقاص یا شاید امتحان الهی چقدرررر میتونه زجر آور و تلخ باشه ...

بازم شکر

ولی من که کم آوردم😔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴