2777
2789
عنوان

تجربم از خواستگاریمدکه خرابش کردم

565 بازدید | 40 پست

یکی بهم پیشنهاد داد ی پسره و مامانش بیان ببیننت و مامانه میاد و قبولم میکنه و پسره میاذ و ازم می پرسه که توی دانشگاه برچی شهرت داری منم گفتم بهم میگن جذابی وبعد من از فیلم تی وی گفتم و اون بهم گفت حرف فلان کس رو گوش میدی و گفتم نمیشناسمش‌و بعد منه احمق گفتم نظرتون چیه و پسره پستپاچه شد و گفت الان نمیتونم بگم،منم چون تحت فشار خانواده بودم داشتم کاری میکردم که سریع ازدواج کنم خلاص شم بعد خانواده پسزه زنگ زدن گفتندپشیمون شدیم میدونم بخاطر رفتار من بوددکه خودمو مشتاق غیرطبیعی نشون دادم.

خانما در ازدواج هاتون در زمانه الان میگم درگیر احساست نباشین درگیر عقل تفکری بشین ک عاقلی داشته باشه دیگ آسیب وصدمات نبینین آرامش هاتون داشته باشین فقط موقعه خواستگاری تون حق طلاق بگیرین و در سند ازدواج تون هم هرگونه ازدواج ثابت وموقت نداشته باشه اقاخواستگارتون دیگ هیچ نگرانی نداره آرامش هاتون هم دارین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم تی وی؟ در مورد .یه نظرش چیه؟ خیلی گنگ نوشتی

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

اینایی که گفتی ملاک جواب رد نبوده 

احتمالا قسمتت نبوده 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

فدای سرت

پسره هم خوب نبود از لحاظ چهره و اخلاق ومنم اولین بارم بود با پسری حرف می‌زدمدبرای خواستگاری و خسته بودم از خانواده وگفتم راحت شم و داشتم شکل پافشاریمو با اشتیاق نشون میدادم که پسره فکرکنم متوجه شد

خانما در ازدواج هاتون در زمانه الان میگم درگیر احساست نباشین درگیر عقل تفکری بشین ک عاقلی داشته باشه ...

دقیقا ،ممنون 

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️