2777
2789
عنوان

وای قلبم داره میترکه

103 بازدید | 11 پست

داخل یه سایتی نوشته بود که اسراییل به نقض اتش بس معروفه و قطعا دوباره حمله میکنه من واقعا میترسم از این قضیه یعنی واقعا دوباره جنگ میشه ؟؟!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید...هیچ چیزی قطعی نیست

حتی خیلی از مدارس تهران کرج ثبت نام هاشون و نهایی نمیکنن هی میگن سیستم قطعه خبر میدیم فلان و فلان...چون شاید مجازی بشه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

حالا ما بگیم نه نمیاد یا بگیم میاد واقعا میاد 

ول کنید استرسو

فعلا ک خبری نیست خداروشکر 

انشالله ک دیگه این اتفاق نمیفته 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

هرچی خدا بخواد همون میشه

خوبه زندگی خوبی هم نداریم با بی برقی بی آبی و تحریم و تورم وگرونی 

وگرنه اونموقع چیکار میکردید 

چقدر جون دوستید

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

حالا ما بگیم نه نمیاد یا بگیم میاد واقعا میاد ول کنید استرسوفعلا ک خبری نیست خداروشکر انشالله ک دیگه ...

اخه خب یکی از اقوام ما فوت شد سر همین جنگ و واقعا میترسم از این لحاظ چون دیدم که چه حسی داره دخترم هم تمام این 12 روز افسرده شده بود لب به غذا نمیزد

هرچی خدا بخواد همون میشهخوبه زندگی خوبی هم نداریم با بی برقی بی آبی و تحریم و تورم وگرونی وگرنه اونم ...

اخه الان کلی برنامه ریختیم واسه مهاجرت دخترم امسال انتخاب رشته داره پسرم امسال میخواد بره المان و واقعا تمام برنامه های زندگیمون هیچ و پوچ میشه

اخه الان کلی برنامه ریختیم واسه مهاجرت دخترم امسال انتخاب رشته داره پسرم امسال میخواد بره المان و وا ...

انشالله که جنگ نمیشه 

اگه هم بشه جلوشو نمیتونیم بگیریم 

بهتره از الان استرسشو نداشته باشی بخاطر چیزیکه قطعی نیس

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

هرچی خدا بخواد همون میشهخوبه زندگی خوبی هم نداریم با بی برقی بی آبی و تحریم و تورم وگرونی وگرنه اونم ...

جون خودمون نیست من فقط نگران همسر و پسرمم فقططط مخصوصا بعد این ج نگ لعنتی که اداره همسرم هم زدن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده