2777
2789
عنوان

درد سینه قبل پریودی 🥲

74 بازدید | 5 پست

خانوما سلام 

من چند شب پیش اومدم تاپیک زدم ترشح از سینه ی دختر مجرد خیلی ترسیدم چون یه چند روزی بودش سینه ی سمت راستم درد میکرد و فشار که دادم یکمی مایع ازش زد بیرون که صبحش رفتم سونوی سینه خداروشکر خداروشکر گفتش که همه چی نرماله هیچ مشکلی نیست به خاطر هورموناته و سیکل قبل پریودی ولی گفت اگه ترشح ادامه داشت یه آزمایش پرولاکتین و تیروئید بده فقط حتی گفتش جوابشم نیاز نیست ببری دکتر چون هیچ موردی نیست 

ولی همچنان سینم درد میکنه و گاهی به زیر بغلمم میزنه

میخوام بدونم مگه قبل پریودی نباید ۲ تا سینه ها باهام درد بگیرن؟ سمت چپی ام درد داره ها ولی بیشتر سمت راستمه و یهو تیر میکشه 

راستش تجربه ندارم من که بتونم راهنمایی کنم 

اما من خودم مشکل هورمونی داشتم و سینه هام اینجوری بود با آزمایش فهمیدم الانم بخاطر قرصا یسری وقتا درد کمی میگیره بنظرم یه دکتر بری و پشت گوش نندازی خیلی بهتره برات که مطمئن بشی ولی خب احتمالا چیز سختی نیست 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.