پسرخاله شوهرم پریشب اومدن خونمون،از قضا برق رفت ولی من تو همون تاریکی و بی آبی (آبمون با پمپه موقع قطع برق آب هم نداریم)خورشت بادمجان با تمام مخلفات اعم از سالادو....فراهم کردم،دیشب جاریم هممون رو دعوت کرد،دیشب هم برقا همون وقت پریشب قطع شدن،وقتی رفتیم جاریم هیچ تدارکی ندیده بود ب بهانه قطعی برق بهانه آورد که فلانه و بیساره و......حالا تا اینجای بهش حق دادیم و گفتیم حتما نتونسته وفلان،باز شوهرش رفت مرغ خرید کباب کنه،موقع انداختن سفره هم بهانه آورد که نمیتونم ظرف بشورم وفلان،،،،،سفره ی بار مصرف پهن کرد،با لیوان پلاستیکی ی بار مصرف،و از این پیش دستی های کوچیک پلاستیکی،دقت کنید پیش دستی،خلاصه شوهرش کبابا رو آورد،خیلی کم بودن،سه تا مرغ برا هفده نفر،دیگ ن سالاد،ن برنج،بدازشام دوکیلو سبزی جلو من گذاشت پاک کنم،وظرفای ناهارشون رو هم اون مهمون شست و خودش رفت باگوشی صحبت کنه بد۲۰دقه اومد،ومهمونا مث کارگر مشغول کاااااار🤣خداییش تو عمرتون همچین مهمون رفتین؟؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جاری بیشعور همه جا عس من جاریام میان خونم س وعده میمونن من خدایی وعده اپل دومدل غذا دسر پیش غذا همه چی بعدش میوه تخمه قلیون چایی وعده ها بعد هم خورشت نیذارن جوجه خلاصه ولی میزم خونشون ی خورشت کرفس میذاره با ترشی همون شب هم اعلام میکنه صب دور همی دعوت هستن