2777
2789
عنوان

خاله ام برای پسرش از من خواستگاری کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در رابطه با شوهرت راست میگی 

اصن خوبیت نداره بفهمه 

مردم نامزد میکنم تا عکس دست و حلقه رو واتساپ و اینستا و فلان و بهمان استوری نکنم آروم نمیگیرن

تو ازدواج کردی هرچند توی شرایط نامناسب اصن باید میگفتی ،اونم خاله! مگه میشه نگفت 

هرچی زودتر مامانت بهش بگه

در رابطه با شوهرت راست میگی اصن خوبیت نداره بفهمه مردم نامزد میکنم تا عکس دست و حلقه رو واتساپ و این ...

ادامای خوبی نیستن حرف درمیارن که ببینم دختره چه عیب و ایرادی داشته بی مراسم رفته خونه شوهر یا میان میگن ببینم پسره چه مشکلی داشته که اینا نخواستن به ما معرفیش کنن

هیچکس نمیدونه عزیزم

خب ازدواج چیزی نیس که بخوای مخفیش کنی و کسی ندونه مگر اینکه هر دو‌عیب دارین و نمیخواین کسی بدونه 😐😐مگه میشه ادم ازدواج کنه بعد در و همسایه نمیبینه یه مرد خونه شما رفت و امد داره و...

وای اون بدونه رسوا میکنه منو به همه میگه

توهم مثل من از فامیل شانس نیاوردی

حالا بگه مگه چی میشه؟تا کی میخوای ازدواجت رو پنهون کنی دختر خوب ؟

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
به مامانم که میگم نگرانیم بابت همسرمه

فعلا به همسرت چیزی نگو...

ببین اگه غریبه بودن لیبی نداشت ولی فامیل اخرش تف سربالا میشه...

تازه همیشه سعی کن راجع به خواستگارای قبلیت جوری حرف بزنی که انگار همه ادم حسابی و سطح بالا بودن

ایچ وقت نگو فلانی بیکار و دیپلم ردی و...‌ خواستگارمه

ادامای خوبی نیستن حرف درمیارن که ببینم دختره چه عیب و ایرادی داشته بی مراسم رفته خونه شوهر یا میان م ...

خودت باعث شدی حرف دربیارن حتی اگه درنمیاوردن با ابن رفتار شما که بعد یکسال ازدواج میخوایین به همه بگین صد در صد صد تا حرف پشت تون هس چون هیچ ادم نرمالی این کارو نمیکنه 

ادامای خوبی نیستن حرف درمیارن که ببینم دختره چه عیب و ایرادی داشته بی مراسم رفته خونه شوهر یا میان م ...

خب نگو خونه گرفتی

بگو نامزدی اصن

بعدشم بگو عقدم محضری گرفتم رفت و تمام تا عروسیت

سخته؟