2777
2789

خانوما من ۲۰سالمه دوساله ازدواج کردم کلا پریود نامنظم داشتم 

رفتم دکتر دو دوره قرص ال دی  خوردم .آزمایش دادم گفت حتما باید تخمک فریز کنی یا سریع حامله شی چون  تخمدان هات کوچیکن .میترسم الآنم شرایطش و نداریم همسرم میگه من برام مهم نیس الان اصلا وقتش نیس اما می‌دونم چند سال دیگه برام مشکل ساز میشه 

کسی بوده با این مشکل باردار بشه؟؟؟رفتم پیش دکتر برای ۲۵ ام نوبت داده شوهرم میگه ن الان نمی‌خواد بچه منم میگم حداقل یدونه بیارم بعدش هم نشد نشد 

اره حتما بزار بشه چون بعدا وقتی شوهرت دلش بچه خواست و تو باردار نشی احتمال داره اصلا درکت نکنه نگه بخاطر من این مشکل براش پیش اومده .شوهرتو قضاوت نمیکنم ولی بیشتر مردها اخلاقشون اینه .

اره حتما بزار بشه چون بعدا وقتی شوهرت دلش بچه خواست و تو باردار نشی احتمال داره اصلا درکت نکنه نگه ب ...

آره خودمم می‌دونم الان میگه نه و فلان همه مردان همینن چهار سال دیگه زیر طعنه باید له بشم  ..اما خب راست میگه حتی ماشین هم نداریم شرایط سخته واقعا .ولی میترسم واقعا راهم به آی وی اف بخوره هرچند دکتر گفت بعید میدونم طبیعی حامله شی اصلا راه ندارع ..الان وقتی راضی نیست چجور انقد اصرار کنم تازه شهر غریب هم هستم دور از خانواده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خودمم می‌دونم الان میگه نه و فلان همه مردان همینن چهار سال دیگه زیر طعنه باید له بشم ..اما خب ر ...

ذخیره ت چنده؟ نگفت تو سونو چند تا فولی داری؟ ازمایش fsh و lh دادی؟ چند بودن؟

حتما عکس رنگی هم بنداز 

سلام ؛ کدام شهر هستید تا متخصص زنان خوب بهتون معرفی کنم. البته مکمل اوابوست( تقویت تخمک )  و فرتیل اید زنان برای تنظیم سیکل قاعدگی  عالیست . البته شاید نیاز به PRP تخمدان داشته باشید .

آره خودمم می‌دونم الان میگه نه و فلان همه مردان همینن چهار سال دیگه زیر طعنه باید له بشم ..اما خب ر ...

بگو خرج دکتر برای بچه دار شدن کم از ماشین نیست .فرقی نداره این طرف ماشین بخرین یا خدای نکرده چند سال دیگه هزینه دکتر بدین اونم اصلا به قول خودت معلوم نیست بشه نشه .ریسک بزرگیه بنظرم .