2777
2789

هیچ

تازه بادستی بهتر پف میکنه بنظرم🤷‍♀️

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همزن برقی کیکم خیلی سبک میشه

ولی منکه درست میکنم خراب میشه

چون با برقی باید دقیق بدونی چقدر همبزنی من کلا خرابش میکنم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ارد رو با همزن نباید بزنی

جدی؟

کاری نداره عزیزم چرا خراب، بعدشم تا خراب نکنی آباد نمیکنی

اخه حیف میشه کیک به اون خوشمزگی یه جوری باشه انگار خمیره

ولی منکه درست میکنم خراب میشهچون با برقی باید دقیق بدونی چقدر همبزنی من کلا خرابش میکنم

اگه اینستا یا یوتویوب داری پیج نادیا ملکی رو سرچ کن یه قناد حرفه ای، گاهی وقتا یه نکته های ریزی هست رعایت کنی کیک و شیرینیت عالی میشه، من قبلاً یه کانال تلگرام داشتم آشپز خانه کوچک من اونم خیلی خوب بود پیج هم داره، تو گوگل هم میتونید سرچ کنید دستور کیک فلان ادامه ش بنویسید آشپزخانه کوچک من یا همون نادیا ملکی 

اگه اینستا یا یوتویوب داری پیج نادیا ملکی رو سرچ کن یه قناد حرفه ای، گاهی وقتا یه نکته های ریزی هست ...

پیج اینستاشو میدی گلم

اخه حیف میشه کیک به اون خوشمزگی یه جوری باشه انگار خمیره

خب یچیزی رو حتما رعایت نکردید که مثل خمیر میشه وگرنه اگه میزان مواد دقیق باشه و چند تا نکته رو رعایت کنی از بیرونی ها خیلی بهتر میشه، من اولین بار که نون خامه ای یا کیک خامه ای  درست کردم همه خوردن تعجب کردن که خودم درست کردم کاری هم نداره کلا این کارا باید رسپیت بدون مشکل باشه و گاهی وقتا آزمون و خطا کنی، من برعکسم بیشتر اولین هام با کیفیت تر میشه!