2777
2789

اینکه شوهرتون تو ماشین خوابیده ما باید بدانیم؟ خب عواملی های مختلفی وجود داره ..سرکار بود خسته و نتوانست بیاد بالا صداش میکردی

وقتی سراغش نمیری حتما یه چیزی بین تون وجود داره .....اذیت شده و خدارو شکر کن اومد جلوی خودت تو ماشین خوابید ولی سعی کن بیار بالا پیش تون باشه ...صبر و تحمل آدمی هم حدی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد هممون مثه همیم بخدا شوهر منم همین کارارو میکرد شوهرش اسی فرشته س

آره واقعاً.خدا شوهر اسی و امثالش رو حفظ کنه اسی قدر همسرتو بدون

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

اینکه شوهرتون تو ماشین خوابیده ما باید بدانیم؟ خب عواملی های مختلفی وجود داره ..سرکار بود خسته و نتو ...

اولین بار بود دلیلشو گفتم میخاستم ببینم ازبیرون کسی فقط همین عنوانو ببینه چه فکری سراغش میاد،،

دیشب بادو ستش یه قرار کاری داشتن و قرارشد دیرتر بیاد
متاسفانه کلید هم نداره
خلاصه منم گفتم بچه رو بخابونم پاشم یه فیلم ببینم و یه چایی بخورم ۲ساعت برا خودم راحت ،،
امان از خستگی تا بچه بخوابه من زودترخوابم برد وطبق عادت همیشه گوشی قبل از خواب خاموش
بنده خدا اومده زنگ زده گوشی خاموش،برای اینکه هم پسرمون بیدارنشه زنگ در نزده،،،

دیشب بادو ستش یه قرار کاری داشتن و قرارشد دیرتر بیاد

متاسفانه کلید هم نداره

خلاصه منم گفتم بچه رو بخابونم پاشم یه فیلم ببینم و یه چایی بخورم ۲ساعت برا خودم راحت ،،

امان از خستگی تا بچه بخوابه من زودترخوابم برد وطبق عادت همیشه گوشی قبل از خواب خاموش

بنده خدا اومده زنگ زده گوشی خاموش،برای اینکه هم پسرمون بیدارنشه زنگ در نزده،،،

وقتی همه چیز رو میدانی چرا ما رو سرکار گذاشتی تا دیگراننسبت به این موضوع فکر بد بکنن

با زنش قهره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه از بچمون😀😀بخاطر پسرم چون تازه میره مدرسه صبح زودبایدپاشه ترسیده بیدارشه خوابش نبره

شوهر منم از بچه هامون میترسه😂دوسالشونه از خواب بیدار شن دیگه نمیخوابن خیلی وقته بخاطرش ون صبحونه هم نمیخوره😢

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..