2777
2789
عنوان

نباید رازشو میگفتم💔🥲

252 بازدید | 27 پست

دوستان من پسرخالم یک موردی رو بهم گفت ولی من چون آینده ام برام مهم بود میخواستم مشورت بگیرم از خانواده ام 

به عروسمون ،خواهرم،مادرم ،داداشمم گفتم راز پسرخالم رو

چون می‌تونست روی کیفیت رابطه آینده آزمون تاثیر گذار باشه

الان خیلی پشیمونم که هرچی بینمون میشه رو دارم لو‌میدم 

هیچ حریم خصوصی براش نساختم

خودمم چون استرس دارم که نکنه از یک رفتارش راحت بگذرم بعد برام مشکل ساز بشه هعی میام به خانواده ام میگم

چیکار کنم که بتونم خودم رو کنترل کنم

نمیخوام هیچ وقت از اعتمادی که بهم کرده ،برگرده

خیللللللی از دست خودم ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نباشید واقعا ب بقال سرکوچه هم میگفتی یهو اتفاقا ای کاش اعتمادشو نسبت بهت ازدست بده هرچ زودتر

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

میشه بگی دقیقا به کی نگفتی؟

کارت واقعا زشت بوده

از این به بعد اگه احساس کردی که نیاز به مشورت داری فقط با یه نفر مطرح کن بعدشم خودت تصمیم بگیر

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
خودمم ناراحتم عزیزمراهکار بهم بده که چیکار کنم بتونم کنترل کنماولین بارمه می‌خوام جدی مسیر شناخت رو ...

اینکه ادم جلو دهنشو بگیره وهیجاناتشو‌کنترل کنه که جو گیر شد دهن باز نکنه کاری نداره 

میشه بگی دقیقا به کی نگفتی؟کارت واقعا زشت بودهاز این به بعد اگه احساس کردی که نیاز به مشورت داری فقط ...

وااای خیلی ناراحتم

راهکار بهم بده چجوری جلوی هیجاناتم بگیرم 

خودمم ناراحتم عزیزمراهکار بهم بده که چیکار کنم بتونم کنترل کنماولین بارمه می‌خوام جدی مسیر شناخت رو ...

استرس نداشته باش 

از تجربه بچه های این سایت کمک بگیر 

مثلا من خودم هرچی رو میخوام بدونم درسته یا نه سرچ میکنم و نظرات بقیه رو میخونم

ولی هیچوقت زندگی شخصیتو اینجا نگو که مورد قضاوت قرار بگیری 

حواست به قهوه ات نباشه سرد میشه): چه برسه به اونی که دوستش داری

جان دلم شرایط من هم ببیناولین رابطه جدی ام هستاسترسش رو داشتمدوست داشتم راهنمایی بشم

راهنمایی از یک نفر 

نه کل خونواده 

از کجا مطمئنی که این حرف رو بین خودشون نگه میدارن و یک کلاغ چهل کلاغ نمیشه

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀