2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم دیگه به حقوق آتش نشانی برادر شوهرم گیر ندم آزاد شم

| مشاهده متن کامل بحث + 11972 بازدید | 189 پست
من پسر خالم تازگیا از خانومش جدا شدهرابطمون خوب بود با خانومشمدام پیام میداد دلم برای پسرت و خودت ت ...

چقدر وحشتناکه واقعا 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عموم آتش نشانه ماهی ۶۰ میگیره

اگه اضافه کاری بگیره تا ۱۰۰ تومن هم میرسه

مزایاش هم عالیه

سالی سه بار میبرنشون آمریکا 

تمام شهرای ایران هم سالی یبار میبرنشون مشهد ساری اصفهان شیراز همه جاا

حالا توهم بسوز به خاطر شغل برادر شوهرت

زنیکه حسود عقده ای بدبخت 

برو یه روانپزشک درمانت کنه بیچاره 

یعنی بردار شوهر من برا تو بود

دهن ی مملکتو صاف میکردی😅😅😂😂ماشالله لا حول ولا قوته الا بالله العلی العظیم بسیار باهوش نخبه و کارامده 

چندین سال پشت هم کارافرین نمونه شده اون هیچ تو خیلی جشنوارها خارجی ازش تقدیر شده

مامان دوتا گل پسر

یعنی بردار شوهر من برا تو بوددهن ی مملکتو صاف میکردی😅😅😂😂ماشالله لا حول ولا قوته الا بالله العلی ...

عزیزم اگه کارافرینه میشه بگی منو راهنمایی کنه 

دیوونه شدم انقد گشتم دنبال کاراموزی و مهارت 😭

کاربران اخلاق مدار و نا حسود و دل گنده ی سایت 

لحن شما زشت تره یا حسادت های استارتر 

راهنمایی بلد نیستید فحش و توهین تون چیه

بعدم اگه نمیدونید بدونید 90درصد آدما همینن 

فقط استارتر یه کم شورشو درآورده و زیاد مطرحش میکنه و حالت وسواس گونه داره

اون 10درصد هم که این شکلی نیستن کلی رو خودشون کار کردن و کتاب خوندن و مدیتیشن و عبادت و... 

همه که کامل و بی نقص نیستن

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

سلام خواهر گلم.. از صمیم قلب برات ناراحت شدم.. میدونم این شرایط دست خودت نیست ولی باید توانت رو برای کنترلش بزاری وگرنه از پا درمیایی.. دچار دوگانگی هایی شدی ک روح و روانت و بعد جسمت رو نابود خواهد کرد.. آرامش بگیر.. حقوق کی زیاده و اینا.. شغل کی بهتره مگه مهمه؟ چرا خودتو عذاب میدی؟ برادرشوهر کجای زندگی شماست؟ شما زندگی خودتو بچسب.. من ب شخصه برادرشوهرم و خواهر شوهرام خیلی پولدارند .. برادر شوهرم مغازه پارچه و اینا تو بازار تهران داره ولی شوهر خودم یه نظامی ساده است ولی بخام خودمو عذاب بدم ک نابود میشم اتفاقا با جاری و خواهرشوهرام خیلی خوبم و  از خانواده خودم برام بهتر وقت نیزارن و نزدیک هستیم بهم.. خدا هرچی روزی داد صدهزار مرتبه شکر.. همه ک عین هم نیستند.. اولین نعمت سلامتیه.. سلامتیت تو خطره بخاطر این طرز فکرت.. روحت آسیب ببینه حتما جسمی هم آسیب میبینی.. مشکلات گوارش شما هم از همون ذهنت هست.. دکتر و مشاور و روانپزشک و اینام تا حدودی کمک حال هستند ولی در نهایت خودت ب خدا توکل کن و افکار منفی رو دور کن.. عزیزم خدایی نکرده تو زندگیت مشکل نخوری بخاطر یه مشت چیزای بی ارزش.. تو یه زن قوی هستی و اصلا برات نباید کلا برادرشوهرت مهم باشه چ برسه ب شغلش.. آزاد و رها زندگی کن.. دو روز دنیا ارزش هیچی رو‌نداره ک بخاطرش زندگی رو بخودت و اطرافیانت تلخ کنی..موفق باشی

چقدر بخیلی شانس اوردیم شغل شوهرت خوبه وگرنه برادرشوهرتو دار میزدی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

حالا کاری به اسی ندارم؛ ولی خداوکیلی شماها هیچکدوم حسود نیستین؟ زندگی خودتونو با مثلا زندگی برادر شو ...

همشون همینن اینجا ادای مریم مقدس در میارن

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛