2777
2789

احساس حماقت میکنم واقعا 🫠لعنت بهت مرد چطور با من همچین کاری کردی چطور توی چنددقیقه تصمیم گرفتی کل اینده دخترمون و این همه سال عشق و حروم کنی بعدشم بیای تو صورت من وایستی با چرت وپرت توجیح کنی 

تو تاپیک قبل توضیح دادم حقیقتا جون تکرارش و ندارم کنجکاو هستین اونجارو بخونین فقط دلم میخواد غر بزنم یکم خالی شم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

مردها همینطور ان

دوازده سال باورم این بود که این ادم فرق داره باورت میشه؟دوازده سال یعنی از نوجوانی تا الان این حماقت و کش دادم  

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما با مشاوره پیش برو. 

تاحد امکان سفره دلت رو جز مشاوره پیش هیچ فرد دیگه ای باز نکن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

کاملا درکت میکنم و میفهمم چه حالی داری 

اما به خودت فرصت بدع 

سریع تصمیم به جدایی نگیر 

اون بیرون هیچ خبری نیس 

به دخترت فک کن که یه عمر قراره بدون حامی و بدون پشتوانه بزرگش کنی 

به خودت و مشکلات بعد طلاق

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

حتما با مشاوره پیش برو. تاحد امکان سفره دلت رو جز مشاوره پیش هیچ فرد دیگه ای باز نکن.

فردا وقت تراپی دارم اتفاقا تنهایی سکته میکنم از فکر و خیال 

کاملا درکت میکنم و میفهمم چه حالی داری اما به خودت فرصت بدع سریع تصمیم به جدایی نگیر اون بیرون هیچ خ ...

تصمیمم به جدایی قطعیه حمایت پدرم و دارم و اینکه دخترم تنها بزرگ نمیشه پدرش از زندگیش حذف نمیشه و احتمالا سر نگهداری دخترم به توافقی برسیم که کمترین اسیب و ببینه 

راستش نمیتونم با این احساسات پیشش بمونم اصلا دیگه بهش اعتماد نخواهم داشت و عشقی که قبلا بودم ممکنه زیر سوال بره 

متاسفانه خیانت داره روز به روز بیشتر میشه و عادی شده برای خیلیا خدا از زمین و زمان محو کنه کسیو که ق ...

اون خانوم در جریان تاهل همسرم نبوده گویا ،مقصر صفر تا صد همسرمه ایشون همه مسئولیتاشو برای چند ثانیه خوش‌گذرونی فراموش‌کرده و لیاقت زندگی مشترک با من و نداره 

تصمیمم به جدایی قطعیه حمایت پدرم و دارم و اینکه دخترم تنها بزرگ نمیشه پدرش از زندگیش حذف نمیشه و احت ...

تمام حالاتت رو میفهمم 

اما الان غمت تازست 

بعدم هیچکس حای پدر رو نمیگیره 

درسته پدر رو داره اما مادر و پدر رو باهم نداره 

چرا میخای یه عمر زندگی که توش زحمت کشیدی رو بدی به دخترای خیابونی 

بیان بجای تو عشق کنن با همسرت 

بریزن بپاشن توی زندگی که تو براش زحمت کشیدی 

اگر شوهرت تنها خطای زندگیش این بوده 

بهش فرصت بده و ببخشش

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

چه راحت گند‌ زد به زندگیش!حتی اومد بهت گفت. یعنی برات انقدر احترام قائل بود. چرا آخه اون کارو کرد؟ خ ...

بله انگار احترام زیادی همچنان قائله برام ولی خب ارزش زیادی براش نداشته زندگی 

نمیدونم والا خودش میگه قبل اینکه خانوما بیان قصد داشتم حمع و ترک منم ولی زیاد مست بودم موندم و خب منم تا حالا زیاد شده زیاد مست باشم حتی دستم به دست مرد دیگه ای نخورده ،چرت میگه بیشتر