2777
2789
عنوان

باورم نمیشه دو شب پیش این موقع فک میکردم عاشقمه

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 27 پست
تمام حالاتت رو میفهمم اما الان غمت تازست بعدم هیچکس حای پدر رو نمیگیره درسته پدر رو داره اما مادر و ...

من برام مهم نیست زندگی ای که با یه کوچولو الکل و موقعیت ناجور میتونه بهم بزنه رو به کسی تقدیم کنم خواهرم 

ایشون رو نمیتونم تو زندگیم نگه دارم البته با تراپیستم حتما صحبت میکنم فردا ولی تصمیم قلبی خودم جداییه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

من برام مهم نیست زندگی ای که با یه کوچولو الکل و موقعیت ناجور میتونه بهم بزنه رو به کسی تقدیم کنم خو ...

باشه عزیزم امیدوارم هر تصمیمی گرفتی برات بهترین تصمیم باشه و حال دلت رو بهتر کنه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر در هیچ تصمیمی عجله نکن. بذار دست‌کم چند ماه بگذره.

این جلسه تراپی‌فردا رو برم بکم فکرم راحت شه برمیگردم خونه همسرم میره محل کارش میخوابه تا به به نتیجه ای برسیم و زندگی برای دخترم سخت نشه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بله انگار احترام زیادی همچنان قائله برام ولی خب ارزش زیادی براش نداشته زندگی نمیدونم والا خودش میگه ...

عزیز دلم

اول اینکه خیانت واقعا نابخشودنیه. حس و حال الانتو میتونم درک کنم. روزها و شبهای سختی رو قراره بگذرونی 💔

دوم اینکه دختر دبیرستانی و کم‌تجربه نیستم و ۴۰ سالمه و از سر احساس نمیخوام الان باهات حرف بزنم.

عزیزم من با تعجب داشتم این تاپیک و تاپیک قبلتو می‌خوندم. تا اینکه رسیدم به این پستت. و الان فهمیدم چرا این اتفاق افتاده. مست بوده. من نمیگم جرمی نکرده، کرده، صد در صد. و نمیگم همه در مستی این کارو میکنن، نه آدمها حتی در مستی هم متفاوت رفتار میکنن.

ولی فقط به همین دلیل که در اون لحظه خود همیشگیش نبوده، سعی کن هم به خودت و هم به ایشون فرصت بدی.

به هیچ وجه موضوع رو به هیچ کس نگو. حتی نزدیک‌ترین دوستت. فقط به همون تراپیستت بگو. بذار چند ماه بگذره، بعد تصمیم بگیر. 

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
عزیز دلماول اینکه خیانت واقعا نابخشودنیه. حس و حال الانتو میتونم درک کنم. روزها و شبهای سختی رو قرار ...

بله یکم اول فکر میکنم و تراپی میرم تا ببینم چی میشه پدرم بفهمه ممکنه مداخله کنه و بگه بی برو برگشت جدا شو و جو یکم بهم بریزه برای همین یکم اروم تر پیش میرم دخترم صدمه نبینه 

اما حرفتون در مورد مستی رو نمیتونم بپذیرم ،الکل هیچوقت نمیتونه کاری کنه که ادم از همه چیزایی که دوست داره دست بکشه مخصوصا برای کسی که الکلی نیست و گهگاهی حساب شده مصرف میکنه،احساس میکنم دلش بعد این همه سال یه شیطنت و تنوع میخواسته که بندازه گردن الکل اما وسطش وجدانش نپذیرفته بعدشم انقدر بهش فشار اومده از عذاب وجدان که خواسته بذاره خودم تصمیم بگیرم میبخشمش یا نه 

بله یکم اول فکر میکنم و تراپی میرم تا ببینم چی میشه پدرم بفهمه ممکنه مداخله کنه و بگه بی برو برگشت ج ...

خدا رو شکر هم عاقلی، هم بالغ و هم خانواده‌دار.

قبول دارم، همه در مستی بی‌اختیار نمیشن، ولی اینطور هم نیست که بی‌تأثیر باشه.

اینو هم در نظر داشته باش که حتی در اون حالت هم بازم تهش کنار کشید و نخواست ادامه بده. 

فدای قلبت که شکسته. مراقب خودت باش. تصمیمی که چند ماه دیگه بگیری، به احتمال زیاد درست‌تره. حالا هر چی میخواد باشه. مراقب خودت باش و نذار دخترت فعلا از تصمیمت بویی ببره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
خدا رو شکر هم عاقلی، هم بالغ و هم خانواده‌دار.قبول دارم، همه در مستی بی‌اختیار نمیشن، ولی اینطور هم ...

خیلی لطف دارین نسبت بهم ممنونم ازتون 

بله فردا من و دخترم برمیگردیم خونه و همسرم محل کارش میخوابه یه مدت تا وقتی جلسات مشاوره تکمیل شدن و به نتیجه برسم جو و نمیخوام بدون فکر کردن متشنج کنم من و همسرم هر تصمیمی بگیریم با هم در حضور تراپیستش به دخترم میگیم حتما 

یادتون در مورد خیانت تاپیک گذاشته بودید ودرمورد تحمل نوشته بودید چقدر فاصله روزها کم شده خدا کمکتون ...

خیلی یادم نیست کدوم تاپیک بارها گفتم اگه حمایت دارین تحمل نکنید و اگه شرایط جدایی ندارین هیچ جوره بهتره پیگیری نکنید 

چی شد بالاخره عزیزم تونستی کاری کنی

قصد جدایی دارم یکم با تراپیستم صحبت کنم و فکرم و جمع و جور کنم بعد میشینیم راجب دخترمون و امور مالی حرف میزنیم