2777
2789

خانوما يه چند تا ايده بديد واسه بستن روسري

مرسيي🌹🌹🌹🌹

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهراوه شريفي نيا شيك ميبنده من بلد نيستم😂😂

مرسي گلم😂😂 مهراوه بيا ببينم چطوري ميبندي😁😁

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
منم بلد نیستم یه روسری نخی بزرگم خریدم☺🙂☺🙂

من بلدم ولي فقط يه مدل بلدم اونم پارسال بستم قشنگ بود ولي امسال ميخوام متفاوت ببندم

من تاحالاروسری سرم نکردم😑

نگوووو

من عاشق روسريم كلا مهمونيا فقط روسري

بيرون وخريد ومسافرت فقط شال سر ميكنم

حالا اون یه مدل رو به ما یاد بده😃😃

باشه 

ببين روسري و سرت كن يه گوشه شو بيا روي گوشه ديگه دور گردنت

بعد اون يكي گوشه رو بيار گوه بزن به اوني كه دور گردنت بستي جالب ميشه

الان ميدونم داري با تعجب نگاه ميكني خيلي بد توضيح دادم بهتر نميتونستم شرمنده😅😅😅😅

واااا  نگه داشتن شال که سختتره.روسری مخصوصا نخی باشه و بزرگم نباشه یه گره میزنی و تموم.مرتبو شی ...

خب هرکی یه نظری داره من باشال خیلی راحتم

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
خیلی سخته نگه داشتنش😯

سخت نيس يه كم ليزه ولي خب قلقش دستت بياد راحته بايد بلد باشي. چطوري سرت كني و ببنديش