2777
2789

باید چی کار کنیم

مثلا من چندباری شده همینجوری چشمم به داخل ماشین یا بعضی پسرها خورده ولی اونها روشون رو برگردوندن

منم یه جوری حال بدی گرفتم

انگار من چشم چرونم و می‌خوام با اونها کاری کنم

یا اینکه مثلا من آدم بده ام

ببین من قبول دارم اونها کار درستی می‌کنن

ولی چرا من فکر میکنم انگار به من تهمت میزنن و آبرومو میبرن؟

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

اگه اینجوریه چرا ماشینهاشون رو دودی نمیکنن

یا چرا میان تو خیابون بدون کلاه و...

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب من تو ماشین حوصلم سر می‌ره بیرون رو نگاه میکنم بعد گاها که حوصلم سر می‌ره خوب تو ماشینها رو میبینم

عینک آفتابی بزن معلوم نشه

شب بودش نمی‌تونستم

روزها هم بینیم حساسه نمیتونم عینک بزنم

ولی درکل مشکلی ندارم بقیه رو نبینم فقط نمی‌دونم چی کار کنم تو ماشین

آخه سرم گیج می‌ره اگه به موبایلم نگاه کنم یا مثلا

آدم دلش میگیره از تنهایی

هیشکی هم حاضر نیست با آدم ازدواج کنه

تو جامعه هم عین یه آدم با آدم رفتار نمیشه

نمی‌گیرن نگیرن اصلا ولی من دلم نمی‌خواد بهم توهین بشه

اگه میخوان بگن نگاه نکن خوب باید دلیل منطقی بیارن

شاید من تو راه یه خواستگار پیدا کردم

وسط این همه مشکل

الان من نگاه نکنم ایشون پا میشه بیاد خواستگاری من؟

اگه هم میگن به من نگاه نکن خوب جلوی من نیان

در کل باعث افتخاره همچین افراد باعفتی

ولی ای کاش نوع رفتاری رو میشد داشت که هم عفت حفظ بشه هم توهین نشه

متشکرم🙏