2777
2789
گردن رو که کلا میندازم بره میگم یکم بال و پاچینو میگیرم پا منقول میخورن مردا دیگه به اینا دست نزن 😂

میتونی گردن ها جمع کنی داها سوپ آش استفاده کنی

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد نیست اسراف نشه؟

گذری زدیم به تاپیک مهمون دارم برابیس نفریه مرغ گذاشتم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

وزن بگو حدودی هر مرغ درست ۲ونیم کیلو هست تقریبا ۳ تاش میشه ۷یا ۸ کیلو نفری تقریبا ۷۰۰ یا ۸۰۰ گرم می ...

برنج هم دارین؟

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
آخه مهمونی هست نمیشه اینجوری بخری کامل میگیرم

اتفاقا براي مهمان اونجوري بهتره ك. جرا شما برعكس عمل ميكني.

مرغ كامل استخوان دار ميشه سيخ زدنش ي دست درنيماد.

ما براي خودمون فقط مرغ كامل خورد ميكنيم

براي مهمان اماده ميخريم

فيله زعفروني و بال و كتف جدا

💕

گذری زدیم به تاپیک مهمون دارم برابیس نفریه مرغ گذاشتم

واقعا؟ 

یکی هم اینجا تایپ زده بود 

مادرشوهرم برای شش نفر یدونه رون و سینه گذاشت بود 

هیچ کس روش نشد بکشه بخوره 

اخرش گفت به شوهرش که 

دیدی کافی میشه 

نیگا چقدرم موند؟ 

واقعا؟ یکی هم اینجا تایپ زده بود مادرشوهرم برای شش نفر یدونه رون و سینه گذاشت بود هیچ کس روش نشد بکش ...

آره واقعاپربازدیدم شده بود

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

اتفاقا براي مهمان اونجوري بهتره ك. جرا شما برعكس عمل ميكني.مرغ كامل استخوان دار ميشه سيخ زدنش ي دست ...

موقع خوردن درست تقسیم میشه؟

آخه اینجوری نشه همه بال و کتف بخورن یا همه فیله