2777
2789
عنوان

ذهنم خیلی شلوغه راهکار بدین بهم

150 بازدید | 10 پست

از صبح تا شب درگیری فکری 

با شوهرم مثل بچه ها کلکل میکنم سر رفتنش به فیزیوتراپی و داروهاشو و غذا و فلان 

بچه داری و حاملگی از پا درم آورده 

دیشب ساعت ۵ صبح شد بخوابم تا بچه و باباشو بخوابونم باز صبح هفت پاشدم رفتم تا ۸و۳۰ برسم دکتر تا ساعت ۱۲ تو مطب مشغول بودم ۱ رسیدم خونه ناهار دادم و اینا باز ۴ رفتم بیرون انقدر کم خوابیده بودم که ۷ اومدم خونه تا الان خواب بودم

ذهنم خیلی خیلی پره و درگیره و خسته و واقعا همزمان چند نفر ‌ کنترل کردن خیلی سخته

راهکاری برای بهتر شدن و اروم شدن ذهنم و هرچی که به ذهنتون میرسه بگین

نوشتن کارها روی to do list

کمک گرفتن 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه افکارت رو بنویس شب ها قبل خواب 

صبح ها بعد از خواب کار هایی که میخوای انجام بدی رو بنویس 

کار های ناتمومت رو تموم کن اگه مسئله ای برات کامل حل نشده حلش کن 

به تغذیه ات توجه کن 

فعالیت بدنی داشته باش 

تو اکسپلور نگرد 

کارهامو ریز به ریز مینویسم برای هر قرص و دارو من ساعت کوک میکنم یادم نره

سخته عزیزم حق داری. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بیخیال باش اینایی ک میگی مشکل همه هست دیکه زندگی عادیه سخت نگیر

آخه نمیشه سخت نگرفت 

از کدومش بزنم؟ 

از بچم؟ شوهرم ؟ یا خودم؟ 

خودم اگه حامله نبودم اهمیتی نداشت ولی بدنم کم میاره 

همه افکارت رو بنویس شب ها قبل خواب صبح ها بعد از خواب کار هایی که میخوای انجام بدی رو بنویس کار های ...

بخدا کلی کار مینویسم بعد چشم به هم زدنی روزم تموم میشه