2777
2789

شوهرم همراه باباش یه شهر دیگس برای کار 

پریشب بعد ده روز برگشت یکم موند نصفه شب برگشت 

وقتی اومد خونه بهش گفتم خسته نمیشی این راه اومدی دوباره چند ساعت دیگه برگردی؟ گفت دلم واست تنگ شده دیگه نتونستم طاقت بیارم 

خلاصه من امروز اومدم خونه مادر شوهرم دیدم مادر شوهرم میگه آره پدرشوهرت زنگ زد گفت به زور محمد (شوهرم) رو فرستادم خون هعی می‌گفت نه این همه راه رو الکی چرا برم برای سه چهار ساعت که پدرشوهرت هم می‌گفت نه پسر برو تو زن داری خلاصه بزور فرستادش خونه وقتی هم اومد خونه بهم گفت الکی برای سه چهار ساعت این همه راه اومدم و باید برگردم که من بهش گفتم عه زن داری زنت منتظرت بودم بعد ده روز اومدی بلاخره 

الان به حدی عصبیم حد نداره ، شوهرم زنگ زد ماجرا رو بهش گفتم و چند تا تیکه انداختم گله هم کردم اما آخر شب باید قشنگ زنگ بزنم باهاش درست درمون صحبت کنم وگرنه تا صبح خوابم نمیبره

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهره از رو ساده دلی گفته که مهر عروس را بدست بیاره

ولی نمیدونه حرفاش درست نیست

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹