2777
2789
عنوان

ریزش موی سکه ای زنان

118 بازدید | 17 پست

سلام دوستان تحت تاثیراسترس شدیدریزش موی سکه ای پیداکردم،سمت شقیقه،متخصص رفتم بهم محلول ماینکسیدیل سیلورال داد،کسی تاحالاازش استفاده کرده نطرشوبگع؟

برای ریزش موی سکه ای جلوسرم چکنم

یکی ازبچهای فامیلمون اینجوریه بهش آمپول تزریق کردن یعنی کا اون قسمت سوزن سوزنی کردن چندین مرحله رفت تاخوب شد

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریزش سکه ای بیماری خودایمنیه، با استرس عود میکنه، بیشتر از همه چی روانشناس بهت کمک میکنه عزیزم

دوره ش تموم میشه و خوب میشه ولی وقتی استرس پیدا کنی دوباره ریزش پیدا میکنی، ولی اگه ذهنی خودتو اوکی کنی دیگه برنمیگرده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ریزش سکه ای بیماری خودایمنیه، با استرس عود میکنه، بیشتر از همه چی روانشناس بهت کمک میکنه عزیزمدوره ش ...

عزیزم زیرنظرتراپیست هستم،ولی الان یکی دوماهه درنیومده دیگه،دکتربرام نسخه نوشته ازماینوکسیدل استفاده کنم،بنظرتون فایده داره؟