2777
2789

تغییر قوانین به صورت یک طرفه به نفع مرد ها

قدیم خانم ها اقتدار داشتند مردها می‌ترسیدند و خیانت نمی‌کردند،  بنظرم یکی از علل خیانت و خشونت خانگی علیه خانم ها خانم ها تغییر قوانین مهریه هست ، تا چند سال پیش مردی که مهریه نداشت میرفت زندان اینقدر میموند تا قرون آخر مهریه رو میداد یا زن رضایت میداد ، که اکثرا هم توافق میکردن در ازای بخشش بخشی از مهریه طلاق میگرفتند حضانت هم اگر زن میخواست میگرفت راحت،مردا زندگیشون رو سفت میچسبیدن تا نخوان مهریه بدن ، اما الان چی 

مرد راحت ده تا صیغه میکنه آخرش هم به زن میگه هرری خوش اومدی، مهریه ماهی پنج تومن تف میکنم تو صورتت نهایت ، بچه ها رم میگیرم ، خونه و ماشین و کسب و کار اول هم مهریه نداره که قبلا اینطور نبود

شاید بگید زور فایده نداره چرا دقیقا داره ،حتی در جوامع دیگه هم مرد خیانت کار و... راحت به حالش خودش نمی گذارند ، واقعیت این هست جامعه خیانت رو برای زن قبیح دونسته و اکثر خانم ها خیانت نمی‌کنند از ترس ابرو، یا اگر انجام بدن به محض لو رفتن از ترس ابرو بدون حقوقی جدا می‌شوند 

اما در جامعه مرد سالار ایران خیانت حق مرد هست انگار و تا زمانی که چماقی بالای کار مسائل اخلاقی نباشه و انسان احساس ترس نکنه خطا میکنه

البته قوانین قدیم هم خیلی سختگیرانه بود و منجر به کاسبی مهریه بگیران

نهایتا باید برای تغییر قانون مهریه تبصره هایی می‌گذاشتند مثلا در صورت انجام خیانت و‌... از سوی زوج قانون مهریه فرق داشت ، یا حق طلاق به خانم ها داده میشد

سلام بیایید تاپیکم حاجت دارا 

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی این اخرین دلیلیه ک میتونه داشته باشه🤭

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

میدونید متاسفانه جامعهمرد سالار حتی قوانین اسلام رو در رابطه با طلاق رعایت نمیکنه؟ در اسلام طلاق خلع داریم که زن بدون هیچ دلیلی دوست داره طلاق بگیره با بخشش مهریه یا قسمتی از اون راحت میتونه بگیره و نیاز نیست عسر و حرج رو ثابت کنه

الان میان حمله میکنند ولی یه دلیلش هم بی بند و باریه ،خیانت قبلا مختص اقایون بود الان خانوما دارند گ ...

ببخشید قبلا اقایون با کیا خیانت میکردن؟؟؟

یا شایدم با همدیگه رابطه داشتن...

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان میان حمله میکنند ولی یه دلیلش هم بی بند و باریه ،خیانت قبلا مختص اقایون بود الان خانوما دارند گ ...

اول آقایون خیانت رو شروع کردند ، بارها دیدم زن های خیانت دیده خیانت کردند