2777
2789

یه خواستگاری برام از تو مسجد پیدا شده بود 

شرایط پسرش واقعا خوب بود به دلمم نشست چند باری باهم ملاقات داشتیم که موضوع رفت سر مهریه 

خانواده من گفتن۳۱۴ اونم می‌گفت بیشتر از ۱۴ نمی‌زنم 

بعد مادرش گفت اگه ۳۱۴ سکه میخواید باید به پسرم هم خونه بدی هم ماشین هم جهیزیه بیاری کامل

دیگه نشد 

امروز از یکی از خانومای دیگه شنیدم که مادر خواستگارم پشت سر مامانم حرف زده که مادر دختره خیلی بدجنسه ۳۱۴ سکه خواسته پسرمم گفته اصلا دیگه نمی‌خوام دختره رو 

هر وقت با مادرم میرم مسجد از ما فاصله میگیره 

هر وقت خودم تنها میرم میشینه پیشم 

فازش چیه ؟؟؟؟

خدایا مرسی ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردم چه پرو آن 

الان تو فامیل ما پسره یه دختر گرفته

دختره نه خونه داره نه ماشین تازه ۴ قلم بزرگ جهیزیه اش انداخته گردن پسره (همان یخچال و گاز و لباسشویی و ظرفشویی میشه وسایل بزرگ دیگه)+۱۱۴ سکه+۴۵۰ میلیون طلای عروسی 

تازه عقد و عروسی هم براش میگیرن 

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

مردم چه پرو آن الان تو فامیل ما پسره یه دختر گرفتهدختره نه خونه داره نه ماشین تازه ۴ قلم بزرگ جهیزیه ...

اره ترسناک هم بود 

پسره می‌گفت ۱۴ سکه میگم که همین الان بتونم بدمش 

آدم می‌ترسه 

راحتم طلاق میده

خدایا مرسی ♥️

جهاز خوب = مهریه خوب

مهریه خوب هم بالای ۳۵۰ سکه میشه

۳۱۴ سکه میشه جهاز کامل ایرانی درجه یک 

البته الان دیگه کسی بیشتر از ۳۱۴ نمیده الان که همه ۱۱۴ میدن 

الان کسی جهاز کامل ببره + خونه بزرگ به نام دختر باشه یا مال و اموال داشته باشه = بالای ۵۰۰ سکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر وقت نشست پیشت بگو دیگه حق نداری پشت سر مامانم حرف بزنی

انقد مودب با من حرف میزد 

نمیدونی چقدر مودب هست (آدم دو رو )

که من تعجب کردم چنین حرفی پشت سر مامانم زده 

خدایا مرسی ♥️
اره ترسناک هم بود پسره می‌گفت ۱۴ سکه میگم که همین الان بتونم بدمش آدم می‌ترسه راحتم طلاق میده

اره دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسره حق داره بیشتر از 14 تا قبول نکنه. 

مرد باید طبق توانش مهریه رو قبول کنه و چون بدهی هست باید پرداخت کنه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401